Lien’s lijn

Een curve is ook een lijn………hoor ik iemand al hardop roepen!
En gelijk heeft’ie natuurlijk 🙂
Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik het nu al een beetje benauwd krijg bij het idee volgend weekend in bikini te moeten.
We gaan namelijk een weekendje naar Centerparcs (heerlijk burgerlijk…..maar wel LEUK) met onze vrienden uit Arkel!
Ik moet nu echt m’n bikini’s en badpakken even gaan doorpassen, want eerlijkgezegd is mijn figuur nog steeds niet op het peil van voor de zwangerschap van Jens! Wat bovendien mijn eigen schuld is, want ik heb er (tot nu toe) ook echt geen zak aan gedaan!!!
En nou hoorde ik van Mar10e dat ze dus (als Valentijn kado…….hoe subtiel kan je zijn?) een trilplaat heeft aangeschaft….haar zogenoemde “de vries”……..misschien moet ik dan ook maar es aan de trrriiiiillllll………want dat trainen voor de 80 zet tot nu toe ook nog geen zoden aan de dijk!
Aan de andere kant zou ik ook zo in de reclame van Haribo kunnen, want die snoep-winkel draait alleen al op ons gezin dikke winst 😉
En dan niet te vergeten de vrouwelijke periodes waarin je me daadwerkelijk aan een chocolade-infuus kunt leggen…..
Bovendien heb ik een behoorlijk aantal collega’s die omdebeurt jarig zijn en op het nodige lekkers trakteren! En echt……..als ik iets niet kan afslaan dan is het gebak!!! Heerlijk gewoon……bij de gedachte loopt het water me al in de mond.
Lekker……………..die slagroom uit zo’n Bosche Bol en je moet ‘m natuurlijk gewoon met je handen eten…..hmmmmmm
Jullie zullen wel denken: “en dat moet lijnen?????” Tja, terwijl ik dit aan het schrijven ben, besef ik ook maar al te goed dat ik wat dat betreft gewoon een hopeloos geval ben…………..ik ga het dus ook maar niet proberen!
Gewoon ff al die badkleding passen en anders kopen we gewoon een maatje groter………..
Bovendien hoorde ik deze week dat de definitie van VROUW een “pussy-life supporting system” is……..wat zou ik me druk maken om m’n lijn! En het is nog steeds winter………..dus ik zeg: “dubbel isoleren!!” 🙂

4 replies on “Lien’s lijn”

Hee lien,
Hijs je gewoon in je bikini, die rekt wel mee, straal uit dat je een mooi mens bent (en dat ben je) en straal uit dat je er mag zijn!
Ga trouwens vooral niet met je bikini in de wildwaterbaan, dat gaat niet weet ik uit ervaring.
liefs

Nathalie

Tjaa…. Ik zeg; te Dikmans. Heb vandaag nog een blik geworpen op een nieuw setje. Maar ook een maatje groter is het net niet. En de opmerking “Wen d’r maar aan!” tegen mezelf doet het ook goed. Wat een drama, ik ga naar binnen een zak chips opentrekken. Zorg jij voor de Bosche bollen volgende week???

Comments are closed.