Slechte moeder….

….ben ik!

Mochten de kids blijkbaar vandaag iets mee naar school nemen wat ze van de goede Sint hebben gekregen. Tja…..duidelijk een beginnende school-moeder…..wij hadden dus niks meegenomen! Met een beetje logisch denken had ik ook wel tot die conclusie kunnen komen, want zo werkt dat nou éénmaal met kinderen. Die willen laten zien wat ze gekregen hebben! En onze dochter zit daar vandaag dus tussen al dat nieuwe speelgoed zonder zelf iets bij te hebben………en JA…..ik voel me slecht! Niet dat ik denk dat Senna daar een traumatische ervaring door zal oplopen, maar toch……een beetje zielig vind ik het wel.

Heb natuurlijk wel meteen de juf ingelicht dat ik niet op de hoogte was en dat ze dus niks bij heeft. Die zal dat best wel profesioneel kunnen oplossen, verwacht ik. Het stond blijkbaar in het schoolregelement, wat ik dus duidelijk niet diep genoeg heb doorgespit! Sja….dat is net zoiets als met handleidingen he?! Die neem ik ook pas door als ik er echt niet meer uitkom.

Maar Lien zal haar leven beteren en de handleiding van school nog es goed doornemen, zodat ik geen domme acties meer uithaal!