Senna’s verjaardag

Aargghhh……..als ik aan 4 jaar geleden denk, doet het gewoon weer pijn :-)!
Vandaag is het nl. 4 jaar geleden dat Senna is geboren…..om 08h10 ‘s-avonds pas, dus zat ik op dit tijdstip nog volop in de weëen. En dat was niet prettig…….maar ja, wel de moeite waard, zullen we maar zeggen! 4 jaar alweer……we hebben gewoon een kleuter in huis vanaf vandaag. Deze morgen stond ze natuurlijk te popelen om naar beneden te gaan, de slingers te bekijken en haar kadootje uit te pakken. Jens mocht meehelpen met uitpakken, wat me eigenlijk best verbaasde! Ze is sinds Jens is geboren toch behoorlijk jaloers geweest……misschien dat dat dan nu toch over begint te gaan! Laten we het hopen. Maar vandaag is het HAAR feestje en hangen de slingers en de ballonnen voor haar aan het plafond, aan de lampen, aan de voordeur, aan haar stoel! Een gezellige boel is het in huis!!
Ze was erg blij met haar prinsessen V-tech spelcomputer. Helemaal roze met paars ist’ie dus wat dat betreft kon het al niet meer stuk. Ze was vanochtend al druk in de weer met de enorme joy-stick die erbij hoort. Het Dora-spelletje wat ze van Jens kreeg, is toch favoriet geloof ik. Eigenlijk was ik nog niet zo voor computerspelletjes voor op de TV, maar deze zijn toch echt wel heel leuk en leerzaam! En tja, we zullen toch ook een beetje met de tijd meemoeten ;-). Bovendien hebben we op deze leeftijd nog steeds zelf in de hand hoe lang ze mag spelen en waarmee, dus wat dat betreft zie ik er niet zoveel kwaad in. En over vroeger hoeven we niet te beginnen, want toen was dit supergave speelgoed er gewoonweg nog niet. En denk nou niet, “waar is de tijd van de Barbies gebleven?” want die vindt ze ook nog steeds geweldig! Het is gewoon een moderne educatieve aanvulling, gewoon van deze tijd dus!! Ben benieuwd wanneer ze haar eerste laptop heeft :-)!
Vanmiddag vieren we een feestje en zal de prinsessen-taart worden aangesneden. Niet dat het Senna om het taart eten gaat hoor, de kaarsjes uitblazen…….da’s veel interessanter!!!!

4 replies on “Senna’s verjaardag”

veulste loat!!!hahaha…marre Senna, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
HOERA!!!
X liek-pieter-larissa-thomas

Lang zal Senna leven, lang zal Senna leven, lang zal Senna leven in de gloooooooooooooooria, hieperderpiep Hoeraaaaaaaaaaaaaa!! Heel veel plezier op je verjaardag met veel prinsessen kadootjes!

Hoi paps en mams,

Gefeliciteerd met de kleine grote spruit!! Dat ze nog maar een veel grotere meid mag worden; maar dat zal wel lukken! 😉

Senna,
Je mag lekker met de handen in de taart hoor! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

Groetjes,
Reneeke, Els en Lise

Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meid!! Een belangrijke mijlpaal met veel veranderingen … en met school beginnen natuurlijk! Dat zal jullie lieve Senna er geen probleem mee hebben denk ik, als ik het zo leest van haar eerste oefendagje … 🙂
Geniet ervan vandaag met familie en vrienden en maak er een mooie prinsessen-feestje van!!
Ik hoor graag morgen de mooie verhalen (en de klikjes natuurlijk …!!). Lieve groetjes,
Manue

Comments are closed.