Aan de klus

Mars is aan de klus!!!
Deuren worden gesmeerd (kraken nu dus niet meer), lampjes worden opgehangen in de keuken (na ruim 1 jaar), de tuin wordt afgewerkt……..het kan gewoonweg niet op!!! En dan gaan de radartjes in Lien’s hoofd wél draaien. Hmmmm……..er moet binnenkort wel iets heel duurs bovenaan z’n verlanglijstje staan! Gemeen he?! Maar zo werkt het wel meestal. Het ‘voor-wat-hoort-wat’ gevoel! En Marcel houdt er nou eenmaal een behoorlijk lang en ‘expensive’ verlanglijstje op na. Dus tja, Lien houdt haar hart vast.
Maar verder hoor je me niet klagen hoor. Ik sta steeds weer perplex, maar ik vind het natuurlijk wel super. Hij doet het toch maar……..mijn mannetje die eigenlijk toen ik hem leerde kennen 2 linker handen had! Nou ja op het ‘computers-uit-elkaar-slopen-en-weer-perfect-laten-werken’ na dan. Wat dat betreft is hij gewoon echt een whizkid, oftewel een computernerd. Hij weet niet alleen hoe zo’n ding in en uit elkaar moet, hij snapt ook echt alles wat erachter zit, ermee te maken heeft totaan de beveiliging van supergrote netwerken toe. Maar een hamer en een beitel………tja daar had’ie dus nog nooit mee gewerkt. Zat wel allemaal keurig in z’n gereedschapskist hoor……nog goed spul ook…….
Inmiddels 7,5 jaar verder, kan ik gerust een heleboel klusjes aan hem overlaten……het enige wat ik zal moeten leren is GEDULD te hebben :-).
Zo zie je maar…….komt allemaal goed…….op een dag! 🙂

2 replies on “Aan de klus”

Comments are closed.