Back to real life

Tja…….’t is weer voorbij………
Morgen mag Lien weer met bammetjes, appels & kiwi’s vertrekken richting Den Bosch voor een dagje “regelneefje” spelen. Niet dat ik er problemen mee heb hoor, in tegendeel…….’t is prima zo! Leuk om weer met wat collega’s bij te kletsen en het werk….ach……da’s 1 ochtend en je weet weer niet beter! Bovendien is het weer hier in Brabant nu ook niet zo dat ik zeg doe mij nog maar een paar weekjes vakantie. Nou heb ik natuurlijk wel makkelijk lullen met een part-time job. Maareh……collega’s: tomorrow I’m back!!!!
En da’s maar goed ook, want zo’n laatste weekje thuis kost ook handenvol geld. Je zult het niet geloven maar afgelopen vrijdag zijn we voor de 2e x in 1 week richting Ikea vertrokken. De nieuwe speelgoedkast voor de kids stond goed en wel in mekaar en ik hoor mezelf al tegen Mars zeggen: “goh, volgens mij hadden we toch die donkere moeten nemen”. Oeps…….dat had ik dus niet moeten doen. Marcel had meteen het idee bedacht dat hij dan die witte wel kon gebruiken op zijn ‘speelkamer’. Heel subtiel kwam vrijdag dan ook de opmerking: “als je nou nog die donkere kast wilt, dan moet je het nu zeggen………..nu kunnen we nog even naar Ikea rijden”. En…….dat had’ie dus niet moeten zeggen. Voordat hij het goed en wel had uitgesproken zat Lien al in de auto :-). Gevolg……..er staat weer een andere kast in de woonkamer………en MOOI dat’ie is!!!! Mars ook weer happy met nieuwe opbergmogelijkheden op de computerkamer, dusseh…..prima geregeld zo.
Eigenlijk ben ik er best goed in……..in shoppen! Eigenlijk heeft Lien maar 1 passie………m’n bankpassie! Eigenlijk moet je ook gewoon doen waar je goed in bent………….morgen gaan we weer geld verdienen!!!!

6 replies on “Back to real life”

Ja, maar je moet er ook niet aan denken dat’ie stuk gaat!!! Dat opvouwbare ding!!! 1400 km is een eind…..en alst’ie afbreekt……ieekkkk

Das niet handig he, misschien Mars die heeft toch ook zo’n
uitvouwbaar systeem wat misschien ook wel dienst kan doen
voor trekhaak!! 1400 Km is wel erg ver, maar je hoeft er maar
naar te kijken of het is weer geactiveerd….

Dan zal d’ie ook z’n auto erbij moeten uitlenen :-)…..de onze heeft geen trekhaak……en om nou zelf 1400 km met m’n benen in de kofferbak en met m’n mond de sleurhut te trekken……dat zie ik ook niet zo zitten 😉

Nou idd, echt niet normaal. Werkelijkwaar met bakken uit de hemel….
Ondanks af en toe de bewolking (die overigens zeer welkom was) hadden we
daar veel en veel beter weer. Dus volgend jaar gaan we mooi weer naar
“De Spanje”!! We gaan jullie nog wel even proberen over te halen om die
sleurhut van Ome Joost en Tante Leny volgend jaar mee te nemen. Hihihi….

Ehmmm…….ja hoor gaat wel ;-)….thnx.
Ik word aardig opgehouden hier door alle collega’s die willen bijkletsen. Het échte werk zal dus wel pas morgen weer van start gaan! Maar eh….ik krijg wel heimwee naar het lekkere weer in Spanje…..sjeesus…..wat een regen hebben we toch al gehad.
Tot gauw! kuzzzzz

En gaat het een beetje, de ochtend is inmiddels bijna om….
Nou geloof me ik heb er echt een week voor nodig gehad om het echte
ritme weer helemaal te pakken te krijgen!!
Succes vandaag, lof yoes en vooral werkse….

Comments are closed.