Lien uit Spanje!

Nou…hier even een logje vanuit het zonovergoten L’Estartit!! Heerlijk is het hier……we hebben net een paar daagjes bewolking achter de rug, maar vandaag is er geen wolkje meer te bekennen en de temperatuur is gelijk zo’n 10 graden warmer. De reis is super verlopen. 2 prima hotels…….alleen het eten in het Novotel in Narbonne was een ramp. We dachten goed te doen om voor een buffet-maaltijd te kiezen, zeker gezien de kids……..nou dat buffet was werkelijk een lacherdje……alleen vis! Moet je mee aankomen bij man-lief die pas gegeten heeft als hij een flinke lap vlees op z’n bord heeft liggen. Najaa……..even wat gepraat met de bediening en uiteindelijk kon onze keuze nog worden omgezet naar a-la-carte :-). Zaterdag-ochtend kregen we al een telefoontje van de eigenaar van het huis dat gehuurd was in L’Estartit waar we waren en hoe laat we verwachten te arriveren. Nou, ik moet toegeven dat gaf me toch al een heel prettig gevoel. Eénmaal aangekomen in Spanje heeft hij ons keurig opgevangen en naar het huis gebracht. En het is allemaal prima in orde! Een leuk huis, echt Spaans met allemaal bruine tegeltjes ;-). Nee…….echt……alles ziet er keurig uit en na wat gewissel van de matrassen slaapt iedereen nu ook prima! Lien witvis krijgt al een kleurtje (behalve op m’n benen) en we lachen wat af. Hoe kan het ook anders familie Doorzon met de familie Knots op vakantie!!!!!
Wij gaan weer verder met genieten………tot snel……..

3 replies on “Lien uit Spanje!”

Nou, dan zeg ik maar: welkom op mijn ‘working-mom’s-log’! 🙂
Oftewel mijn electronisch dagboek! Have fun….

Hallo vakantiegangers hier een berichtje uit Vuren.
Dat ik van Thea moet horen dat jullie op de site over jullie vakantie in L`Estartit schrijven. Dus naar boven en naar veel zoeken is het mij ook gelukt om op de site te komen.
Laatste nieuws uit Vuren je neef Henk en Artje gaan emigreren naar Canada.Nog veel plezier groetjes Pa & Ma.

Hallo vacantie gangers ik zie dat jullie het goed naar de zin hebben,leuk hoor zo,n site ,nog veel plezier alle vier, groet Thea.

Comments are closed.