Lien & het WK II

Jaja……..ik weet het………ik was er klaar mee!
Toch niet dus……ik doe wel m’n best hoor, ECHT WAAR……maar ja……kan het gewoonweg niet laten! En tot nu toe gaat iedere keer de (voor Lien) verkeerde ploeg door naar de halve finale. Duitsland (shit), Portugal (helemaal erg…..), Italië (nou vooruit dan…;-)) en nu is Frankrijk tegen Brazilië bezig….. Lien zit buiten, dus dat heb ik al gewonnen. Mars niet, die ligt ‘bankzaken’ te doen en de wedstrijd te kijken. Ik dus regelmatig naar binnen om de stand op te vragen….nou….nul, nul tot nu toe. Maar het kan echter niet anders dan dat Frankrijk gaat winnen. Al is het maar alleen zodat al m’n Franse collega’s ons (lees: domme hollanders) de hele maandag kunnen uitlachen en bekokstoven met E-mailtjes als “we did it!”. (jaja Manue, jij mag dat….van jou kan ik het hebben :-))
En ondertussen zit ik zowat uit m’n tuinstoel de boinken…..één van de zomerfeestjes in de buurt. Als het te erg wordt ga ik gewoon meefeesten! Goed plan, vergeet ik ook in no-time alle WK-ellende en niet te vergeten ook de Tour-affaires! Niet dat ik nu zat te wachten op een Ullrich die de tour zou gaan winnen, maar toch…….gewoon een bloed-transfusie laten toepassen zodat je rode bloedlichaampjes flink toenemen, je spieren van meer zuurstof voorzien, zodat je fitter, sterker en sneller hersteld. Te gek voor woorden, en toch de arts die dit heeft bedacht…….petje af. Goed ziek natuurlijk, maar ongetwijfeld een briljant brein.
Nee, voor Lien nooit een bloedtransfusie voor een betere sportprestatie……..maar laat me nou maar eerlijk zijn……..voor Lien ook nooit een Tour 🙂
De 80 van de langstraat is al een flink streven!!!!

2 replies on “Lien & het WK II”

Ik ben vooral blij dat nu blijkt dat 34 nog niet zo oud is :-)…..
Die Zinadine Zidane….petje af! En wat mij betreft staat Frankrijk straks in de finale. Ik vrees alleen dat het tegen Duitsland wordt…..en dan moet ik eerlijk toegeven dat ik niet verwacht dat “les Bleus” gaan winnen….maar je weet maar nooit natuurlijk!
Voor jou hoop ik dat ze winnen, voor de rest van Frankrijk…..ach wat zal ik daar op zeggen :-)…..

WE DID IT!!!!! 😉
En het is ook nog echt verdiend … mijn landgenoten zijn net op tijd wakker geworden … goed hè? Hup … nu is het een kwestie van het afmaken … en het kunstje van 8 jaar geleden opnieuw flikken … 😉 Een ding is zeker: Manue zal woensdag avond weer aan de buis hangen … “Allez les Bleus!!”
Ook na 16 jaar NL, blijf ik Francaise … maar wel erg jammer dat de NL jongens zo snel naar huis gingen 🙁
Liefs, Manue

Comments are closed.