Yes!!! Marco Borsato in Concert

Wauw……………wij gaan dus 26 oktober a.s. naar ‘ROSSO’
Het concert van Marco Borsato! De officiële voorverkoop begint pas zaterdag a.s., maar via een speciale voorverkoop-actie heb ik al kaartjes kunnen bemachtigen. Arena-plaatsen zijn het geworden want de heren wilden graag mee, als we maar zo dicht mogelijk bij een bar in de buurt zouden zitten/staan. Najaa…..ik begin me serieus af te vragen of we ze wel mee hadden moeten nemen! Kan trouwens nog steeds veranderen, want de kaartjes zijn zo doorverkocht natuurlijk. Marco verzoekt al zijn concert-gangers in het rood te komen of op z’n minst wat rode accenten te dragen! Nou ladies……..zus-lief is kapster……..dusseh……..een knalrood verfje erop dan maar??? Jullie kennen vast nog wel het liedje “meisjes met rode haren………” m’n fanatasie slaat weer op hol geloof ik ;-).
Maar dat ik er zin in heb……..da’s zeker! Het duurt (gelukkig) nog wel even voordat het zover is. Eerst nog naar Toppers, K3 en op VAKANTIE!!! Ook leuk……..
Over vakantie gesproken, het begint al aardig op te schieten! Nog 2 maandjes en dan gaat Lien met alle Kockies, LindeLady’s & LindeMan op weg naar Espâgnol. Ola, dos servesas porfavor 😉
Komt goed…..zon, zee, strand en heel veel ‘mannendagen’!!!! Op mannendagen hebben de dames namelijk vrijstelling van allerlei huishoudelijke moedertaken! Nee dat komt helemaal goed met de Lotte’s! CD van Marco mee, zodat we aan het einde van de vakantie op z’n minst in het achtergrondkoortje kunnen meezingen!
“Rood…….de kleur van jouw lippen” 🙂