Barry’s verjaardag!

Lang zal die leven! Lang zal die leven!
Veel zal die geven in de Gloria, in de Gloria……..IN DE GLORIA………HIEPERDEPIEP HOERA!!!!!!!
Je zal vandaag maar es 33 jaar oud worden. En dat feit op zich is nog niet zo erg, maar dan weten dat je toch langszaam naar de verkeerde helft van de 30 schuift ;-).
En nog erger…………..weten dat je dit gaat vieren…………..een héél weekend lang in een vakantiepark in Weert! Dit weekend zijn we nl. door hem uitgenodigd om met in totaal 12 man zijn verjaardag te gaan vieren op dat vakantiepark. Dat gaat helemaal uit de klauwen lopen………..vrees ik! Maar aan de andere kant……….als je 33 wordt en je kunt je verjaardag in een subtropisch zwemparadijs vieren, dan houd je dat toch nog redelijk jong…….ahum.
Vrijdagavond vertrekken duo Vlug & Lenig met hun stationwagon ingepakt met rotzooi, kleding, zwemkleding, slaapzakken en goeie zin……….een hele hoop goeie zin richting Weert om daar een heel weekend te kunnen doen en laten wat we willen (nou ja, als het maar binnen de planning van de jarige job valt natuurlijk)! Kindjes gaan naar de opa’s en oma’s en da’s voor het eerst dat ze 2 nachten gaan logeren! Dat wordt wel een beproeving voor mams :-).
En hebben jullie de weersvoorspellingen gezien????? Nou, Lotte kan met ‘r witte huidje in de zon!!!!
PROOST!!! OP BARRY!!!! (nu weliswaar met een cappuchino, maar dat gaat dit weekend zeker met iets anders zijn……..we zijn er goed in!)

2 replies on “Barry’s verjaardag!”

Comments are closed.