Klok vooruit

Wat een geneuzel toch ieder half jaar weer!
Die tijd verzetten…….weer een week uit m’n ritme……… Er zijn mensen die daar totaal geen last van hebben, maar daar hoor ik niet bij!!! En mijn kinderen ook niet! We gaan dus een zwaar weekje tegemoet. Morgenochtend als dan de wekker afloopt om kwart over zes dan is het echt voor m’n gevoel nog kwart over vijf hoor!!! En dat voelt niet echt leuk!
Het is dus nu gewoon al kwart voor één ‘s-middags en niks loopt zoals het normaal gaat! We lopen (behalve Jens; die slaapt) allemaal nog in de pyama, niemand is nog gedoucht, heb zelf nog niet gegeten en dat allemaal omdat die tijd niet klopt met mijn lijf!
Er is wel één voordeel……….de tijd in mijn auto loopt nu weer gelijk, want ik vertik het om ieder half jaar ook dat aan te passen.
Noem het luiheid or whatever, maar het feit ligt er dat ik er steeds weer de gebruiksaanwijzing bij moet halen om dat voor mekaar te krijgen (staat natuurlijk geen MIELE op), dus ik bespaar mezelf gewoon die moeite!
Maar OK………ik geef toe…….ben wel blij dat het zomer wordt! Langer licht, hopelijk veel zon, lekker veel buiten en over een paar maandjes VAKANTIE !!!!!
En……..de aankomende week……..ach ja, die gaat ook vanzelf weer voorbij 😉

8 replies on “Klok vooruit”

OK Marcel … goed plan …:-) … ga ik meteen Paul bellen dat hij ons huis “schoonmoeder-proef” maakt … Ik weet niet of hij de grap zal waarderen!! Als het niet goed uitpakt, stuur ik hem naar jou toe hoor!!

Ik zeg:”Tijd voor een nachtslot!” (Oh ja, en een haan bovenop de schoorsteen, dan kan je schoonmoeder daar in ieder geval niet landen) 😉

Ja hoor, Lien … echt een Lotte-actie dit … 😉
En Marcel … Paul heeft inderdaad in zijn “fashionable” ochtendjas opengemaakt … :-)! Had je het gezicht van schoonmama moeten zien (altijd opgemaakt en chique-de-frimmel!!) … Maar dacht ech nie dat ze door zo’n typische super Lotte-actie het gaan afleren … Mijn schoonmoeder heeft zelfs al een keer gewoon de deur opengemaakt (ze heeft de sleutel … foutje?!), terwijl ik in mijn eigen huis was … je zou net gezellig aan het knuffelen zijn … oeeeps 😉

Ik zeg:”Gewoon in je ochtendjas open doen!”. Leren ze het wel af om te vroeg te komen. 😉
P.S. Ik houd eigenlijk best wel van “fashionably late”, zelfs (of is het vooral?) op de vroege morgen.

Ik hoor m’n schoonmoeder gelukkig altijd vanaf ver aankomen; haar bezem maakt zoveel herrie (oude bezem he?!)…:-) Geintje hoor! Maar gisteren sprak ik een tante van me die vorig jaar de klok was vergeten vooruit te zetten en die kwam er pas maandagochtend achter toen ze door haar werk gebeld werd!!! Zou een goeie Lotte-aktie kunnen zijn 😉

Helemaal mee eens Lien! Ik ben zelf vanmorgen helemaal vergeten om die stomme klok terug te zetten … en om 11.00 uur nieuwe tijd stonden mijn schoonouders op de stoep … helemaal klaar voor de koffie met taart (die ik zelf ook nog vergeten was te kopen …!) Oeeeeps … ze zouden inderdaad rond die tijd langskomen voor Paul’s verjaardag … :-@ en ik stond nog met Clément onder de douche en Paul nog in zijn badjas een lekker muziekje te luisteren!! Eline moest nog in bad en iedereen moest in de kleren geheest worden … het was een abrupt eind aan de relax zondag-ochtend gevoel!! Mijn schoonouders waren “not amused” …;-)

Comments are closed.