Lien’s Solextocht II

GEWELDIG!!!!!
Het was super-leuk om te doen. Het begon al met het starten van alle solex-fietsen……natuurlijk waren er een aantal die haperden, waaronder die van mij. Gelijk die blikken van de rest……..”ja hoor, ze trapt gewoon niet hard genoeg” :-). Maar nee…….mijn Solex bleek inderdaad toch een probleem te hebben. Eén of ander wieltje dat niet meeliep. Gelukkig is m’n zwager superhandig en die had het zo gerepareerd. Maar als het ding éénmaal liep………nou dan ging d’ie ook gelijk behoorlijk hard. De haren in de wind en gas geven met dat ding!!! bovendien had ik zeker geen klagen, Pa had er eentje waarvan het zadel er continu afviel :-)……heeft zeker een leuk filmpje opgeleverd!!! En een herrie dat ze maken, kun je nagaan hoe het opviel als er een groep met 15 van die solexjes langskwam. Na een leuke tocht langs Engelen, Bokhoven en door Den Bosch was het tijd voor een uitgebreide lunch. Een piepklein restaurantje in Den Bosch waar we lekker stamppot met rookworst, gehakballen en spek gegeten hebben…….paste helemaal in het geheel van de dag. Daarna nog de kroeg in voor een biertapperij & proeverij………..ERG VERVELEND :-).
Tot slot als afsluiter zijn we, je zult het niet geloven, in een gay-café terechtgekomen. Een heel gezellig kroegje met ja natuurlijk ‘gay-people’ maar ook met genoeg hetero’s………eigenlijk van alles door mekaar. Maar de sfeer was er goed en de hetero-man hield gewoon z’n achterste goed in de gaten………zodat er zeker geen ‘Ado-Den-Haag-Keeper-verhalen’ de ronde kunnen doen!!! 🙂 🙂 🙂
Al met al weer een geslaagde dag en we houden de familie-uitjes er zeker in. Foto’s zijn te zien op de link Familiedag Broeks!!!

4 comments on “Lien’s Solextocht II”

 1. Lien

  Nou zo lang ze nog niet vroegen of ze van jouw sterretje een rondje moesten maken, viel het allemaal nog wel mee hoor! 😉

 2. Marcel

  PEEETEEER!!! Schatje!!!! 😉

 3. Patrick Versteeg

  Tuurlijk, je bent ook zo’n knappe jongen 😉

 4. Marcel

  Ik had sjans!!! 😉

Comments are closed.