“Ik heb er geen kracht meer voor”

“Mars”, vraag ik gisterochtend, “wat vind je van het T-shirt dat ik voor je heb meegenomen?”.
“Voor mij?” zegt’ie nogal verontwaardigd (alsof ik nooit iets voor hem meebreng). “Je denkt toch zeker niet dat ik in een T-shirt van J&G (Joling & Gordon) ga rondlopen!!!”, krijg ik meteen te horen! “Nou…….ik dacht dat is misschien wel leuk als je gaat squashen” zeg ik vervolgens quasi nonchalant…… Natuurlijk had ik kunnen weten dat’ie zo zou reageren. Hij moet echt niks van J&G hebben………. Nou, hij mag blij zijn dat ik geen roze voor hem heb gekocht want die vond ik eigenlijk nog het mooist!!!
Ik kon er zelf de humor wel van inzien, maar ik denk dat ik beter iets anders voor die 20 euri had kunnen kopen………..de cd van het concert bijvoorbeeld 😉
Alhoewel man-lief waarschijnlijk heel blij is dat ik dan voor het T-shirt heb gekozen wat hij achterin de kast kan proppen. Want de kans dat ik de cd mee in de auto naar Spanje zou nemen, zou natuurlijk erg groot zijn. En Marcel kan dan misschien best meezingen met al die nummers, maar dan toch pas nadat hij de beertender heeft leeggedronken!
Nee, dat T-shirt was de beste optie……enneh, dan doet’ie het toch lekker niet aan…….. Als ik zelf in een “oversized” bui ben en mezelf weer eens te dik vind voor allerlei mooi aansluitende shirts, kan ik het altijd nog zelf aantrekken…………lekker samen met m’n kamelen-smoking-broek!
Binnenkort toch nog ff checken of ik de cd alsnog via internet kan bestellen!!!