Categories
Zomaar

Over een bruidspaar wat niet getrouwd is….

Hahahahaha, ik hoor jullie allemaal al hardop lachen. Wat een stunt. Ze zijn niet getrouwd!!! Nou…..zo is het niet precies gegaan. We wilden wel hoor. We hebben ook wel JA gezegd. We hebben ringen gewisseld…..maar……daar komt’ie (ik hoop dat u op een stoel zit als u dit leest): DE TROUWAKTE WAS ZOEK!!!!!!
En eigenlijk konden Man en ik alleen maar lachen. Zoiets kan ook alleen maar รณns overkomen. U begrijpt, ik heb meteen weer genoeg log-stof ๐Ÿ˜‰ . Maar binnen in het gemeentehuis was het paniek alom. Zowel de bode als de trouwambtenaar wisten zich geen raad. En vooral toen de ceremoniemeester nogal fel reageerde. En wat doe je op zo’n moment? Nou, wij begonnen dus maar te lachen en zagen er de humor wel van in. Niet dat het nou zo leuk was natuurlijk. Los van het feit dat er dus gisteren niks is getekend, hebben we dus ook geen foto’s hiervan. Bovendien is het te zot voor woorden dat je dus op zaterdag een dikke 500,00 euro moet neerleggen om te trouwen en dat het zaakje dan nog niet goed geregeld is. Man zag hier natuurlijk meteen een commercieel voordeeltje (TERUG MET DAT GELD!!) ๐Ÿ™‚ . Afijn morgen horen we meer. Morgen neemt de gemeente contact met ons op. Ben erg benieuwd hoe ze het verder gaan oplossen!!!! En als dat niet naar tevredenheid is, zal ik toch mijn schrijfkwaliteiten eens moeten benutten door een artikeltje in de plaatselijke krant te plaatsen.
Zie iedereen maar weer eens op hetzelfde tijdstip bij elkaar te krijgen. Ik vrees dat er een ambtenaar zal moeten gaan overwerken, zodat het tekenen in de avonduurtjes kan gebeuren.
Oh ja…..en ook geen trouwboekje hรจ!!! Raar hoor.
Maar ach, de tonproater die door zuslief was ingehuurd had meteen genoeg stof om ons eens flink door het stof te halen ๐Ÿ™‚ .
En verder was het een TOP-dag.
We hebben genoten van het begin tot het einde. Het is ontzettend bijzonder om zo’n speciale dag te delen met je allerbeste vrienden en dierbaarste familie.
Meer over D-DAY in een volgend blog, waar ik ga proberen wat foto’s bij te uploaden…..wordt vervolgd.

One reply on “Over een bruidspaar wat niet getrouwd is….”

Comments are closed.