Lien’s “krik-up-the-mom’s-day”

Wauw……..dat was heerlijk!!!!
Om 08h15 gisterochtend stond Lien, na een zwaar….zéér kort nachtje, vol goede moed in Arkel om Mar10e op te pikken voor de door haar georganiseerde ‘ladies-relax-day’ in de sauna. Mooi op tijd arriveerden de Lotte’s, overigens zonder ‘navigatie-truus’ (weer een bewijs dat vrouwen dat niet nodig hebben), in Ridderkerk. Rondleiding hadden we niet nodig, want Mar10e wist de weg………dus na een kopje thee met appeltaart gingen de ladies in ‘eva-kostuum’ lekker het heerlijk warme bubbelbad in. Na wat rondgapen (want hoe je je ook voorneemt dat niet te doen, je komt er niet onderuit) bleek dat we toch één van de weinige “jongere” (als ik mezelf daar nog onder mag scharen) waren. Véél ouwe mannekes met verschrompelde piellekes, die 2 van die losbollen in een bubbelbad best konden waarderen ;-).
Trouwens onder de sauna-gangers waren ook ‘a whole bunch of elder ladies’ die toch het één en ander aan zich hadden laten verbouwen…….silliconen implantaten, lipposucties………en bruin……véélste zonnebank-bruin met van die witte strepen tussen de billen! Van die LECO maakt ze LEUKO types! Nee, besloot Lien witvis vervolgens…….dan maar wit, redelijk strak en borsten die wat meer hangen, maar wel PUUR NATUUR!!!
We begonnen om 10h00 met een ritje zonnebank van 20 minuten, die ik natuurlijk niet heb volgemaakt……had geen zin om de hele verdere dag als rode zalm in de sauna rond te hangen! Mar10e wel, die kwam vervolgens met van die lieve sproetjes naar buiten 😉
Lekker weer een rondje turks-stoombad, sauna, zwembad en op naar de massagetafel!!! Jammergenoeg geen sexy mannelijke masseurs….alleen maar vrouwen! Maar desalniettemin was het héérlijk en de ladies rolden als herboren naar buiten.
Na de lunch nog wat rondjes zwemmen, sauna etc. en het was tijd voor de thea-delight met allerlei lekkers wat de Lotte’s natuurlijk niet konden weerstaan. ‘s-Middags nog een gezichtsbehandeling…….et voilà…….de Lotte’s konden met ge-epileerde wenkbrauwen en al weer richting huis, waar onze eigen stoere baby-sit-mannen op ons wachten. En een zacht huidje dat we nu hebben…….Lien witvis d’r schubbetjes zijn lekker gescrubd, gemasseerd en schoon-gesauna’t……….
De Lotte’s kunnen er weer tegen!!!!

2 replies on “Lien’s “krik-up-the-mom’s-day””

I don’t like Monday’s either!! 🙁
Maar na zo’n leuk weekend wordt het wel ietsie makkelijker om hier vandaag weer te zitten. Bovendien hebben we natuurlijk het volgende uitje al weer in het vooruitzicht!
TOPPIE…..NAAR TOPPERS!

Heb zelf eerlijkgezegd geen last van de massages gehad…..waarschijnlijk had mijn masseuse een net iets zachtere hand!

En dan heb ik Mar10e met zere rug/nek ook nog met wat extra was opgezadeld 😉
Sorry hoor dat ik wat te veel in jouw tassie heb gepropt…….

Ik kan er nu weer helemaal tegen, maar moet wel toe geven dat ik een zondag tot ver in de namiddag heb getwijfeld aan de “Krik-up-the-mom’s-day”. Had meer het idee dat het een “Trap-af-die-mam’s-dag” geweest was. Ze had me flink te pakken gehad. M’n nek en rug.. Ik kon goed voelen dat ze er met redelijk “geen” zachtje handje over heen was gegaan. Maar al met al, het was heerlijk. Het neemt niet weg dat de maandag morgen net zo bout is, als al die andere maandagen. Maar de Lotte’s kunnen er tot de 27e Mei weer tegenaan….

Comments are closed.