Categories
Zomaar

En wat foto’s…..

En nu woensdag a.s. de nieuwe bank nog………en over 6 weken de nieuwe eetkamerstoelen!!! Komt goed…… Het duurt even maar dan heb je ook wat 😉 .

10 replies on “En wat foto’s…..”

Damn, mooi geworden! Echt wel! Dat moet straks genieten zijn als de klok weer wordt verzet en het ‘s avonds vroeg donker is. Haard aan, glas 43 erbij en genieten!
Kom snel een keer kijken (maar dan bel ik eerst anders sta ik weer voor een gesloten deur 😉

@Gilla & Marc: Ja, het is wel helemaal naar onze wens geworden. Maar kom maar eens binnenkijken, dan doen we de haard wel even aan!
Leuk zeg dat jullie in juni ook gaan trouwen….alsnog (of alvast 🙂 proficiat! Tot bij school…..
Grtz

@Manue: hij is geweldig!!! Alleen onder de hocker zitten de verkeerde poten…..maar ja, kleinigheidje…..wordt weer wel opgelost!
Ik zal snel zorgen voor een paar fotootjes! Fijn WE

Enne … is de bank mooi?! En zit het goed? Schiet maar snel een paar kliekjes … Groetjes, Manue

Hee … ziet er allemaal prachtig uit … ook lekker luchtig … heel mooi … Geniet er maar van na al de werken …

Wauwww…. wat is het mooi geworden zeg! Ik vind het echt prachtig! Fijn dat alles al zo op orde is. Het is vast genieten!

Groetjes,
Fabienne

@Manue: Thnx…het is idd helemaal naar onze zin geworden. Alleen jammer dat de koffiezetter weer mee terug moest…die was niet goed. De nieuwe komt pas over een week of 3 🙁 . Maar goed….de rest is in ieder geval super. En woensdag komt de nieuwe bank al!
@Buuv: inderdaad 🙂 . Jij heel veel sterkte dinsdag a.s we zullen aan je denken…

Wouah!! Het is prachtig geworden!! Het was echt de moeite waard om een tijdje in de rotzooi te zitten en geduld hebben (vooral voor de tegelzetters …). Complimenten! En nu genieten dan maar en snel naar het volgende project: 19-09-09 … 😉
Liefs, Manue

Comments are closed.