Lien’s iPod IV

Ja hoor……..daar gaan we weer!!!!
Marcel heeft via Barry een hoesje voor MIJN iPod gescoord……………en natuurlijk is het geen roze!!!!
“That sucks” was m’n eerste gedachte…….”had ik nou alles maar door Mark laten meebrengen uit Singapore” was m’n tweede gedachte! ๐Ÿ˜‰ Had ook nog een hoop knaakies gescheeld, want (zoals jullie misschien inmiddels al weten) er zit ook hier in Holland geen normale net-adapter bij als je zo’n ding van maarliefst รขโ€šยฌ439,00 koopt!!!! Belachelijk……..er zit zelfs geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing bij!
En neem maar van mij aan, die heb ik echt nodig……….een goeie gebruiksaanwijzing (heb die van Marcel ook nooit meegeleverd gekregen)……………..ik kan nl. erg blond zijn (al zijn m’n haren net weer donker geverfd –>Lotte’s kleur)!!!! Ik zeg ook altijd dat ik m’n kleur haar aanpas aan m’n IQ ……..ehhhm dat is dus gelogen! ๐Ÿ˜‰
Sommigen onder ons weten dat ik zelfs nog problemen kan hebben met het openmaken van zo’n dubbel CD-hoesje………ach ja, je kunt ook niet overal goed in zijn, denk ik dan maar!
Maar ik moet nu toch wel toegeven, het is een mooi iPod-hoesje………..zo’n rubbere………een witte……..en het staat heel stoer!!!
Moet er maar niet te lang over zeuren dus………en dat roze hoesje dat scoor ik er echt nog wel bij! (Mark….moet je binnenkort nog een x naar Singapore? hihi….geintje)

3 replies on “Lien’s iPod IV”

De “Wedding Crashers” staat erop, maar ik houd me aanbevolen voor die clipjes….Lotte denk ik ook! ๐Ÿ™‚

Staan er eigenlijk al videos op.
Nog wel een paar leuke clipjes liggen oa Moby en arme Leno?

Comments are closed.