Vaderdag

“Wat heb je nou gisteren weer bij Van Dijk gekocht?” kwam de vraag vanochtend toen ik in bad wilde gaan!
Ik voelde mijn bloeddruk al richting kookpunt oplopen…… “Wie gaat er nou de dag voor vaderdag de financiën zitten doen!” was mijn antwoord!!!! En een spijt dat ik meteen had van A) mijn antwoord en B) dat ik niet gewoon geld had gepint en cash had afgerekend…….
Als ik ergens niet van hou dan is het wel het niet verborgen kunnen houden van kadootjes!!!
Ik wil zelf ook nooit weten wat ik krijg, want dan is de lol er gewoon vanaf……..ik hou van verrassingen zullen we maar zeggen (wel de leukes dan natuurlijk).
En dan moet het ergste nog komen, gaat meneer ook nog zitten vissen wat het dan is………..”heb je een riem voor me gekocht?”! Alsof ik dat nog ga vertellen ook!!!! Nou mooi niet dus………….maar ik weet zeker dat hij al helemaal happy is bij het idee dat het van die winkel afkomt! Daarna heeft hij het onderwerp maar laten rusten. Verstandig……..gezien de stemmingswisseling van mijn kant ;-).
Waarmee ik dus netjes uitdruk dat ik er stront-chagerijnig van werd!!!
Maar goed, morgen dus papa-dag! Senna verheugt zich er al helemaal op en heeft vanmiddag op de fiets al verklapt wat ze dan wel niet voor papa had gemaakt bij Bruintje Beer! Zij kan geen geheimpjes bewaren (net als papa)……….alleen 1 verschil……….van haar kan ik het nog hebben!

One reply on “Vaderdag”

Is nog maar de vraag schat. Je bent deze week nl. nogal in de jezus-sandalen mood… (angel)

Comments are closed.