A1GP – Zandvoort

Ja hoor…………..hij heeft kaarten!
Ben er nu wel achter dat het humeur van de man valt en staat met z’n succes (om bijv. de juiste kaarten te bemachtigen)…….;-)
Nadat man-lief erachter was gekomen dat de kaartverkoop voor de A1GP-races op Zandvoort gisteren was gestart, ging hij gelijk proberen om een zooitje kaarten te kopen! Even een paar vrienden bellen of ze meegingen en tja……………toen was hij dus te laat (dacht’ie tenminste!)……….met een mokkend gezicht duinkaarten (zodat je dus op een vuilniszakje midden in de duinen zit) besteld! Al mokkend en chagrijnig kwam hij er dus even later achter dat hij nog een 2e browser open had staan, waarin hij nog midden in de reservering voor de tribunekaarten zat! Afin………….deze kaarten ook nog besteld………….en de rest van de avond heeft’ie rondgelopen met een grijns van oor tot oor………..mij 200x vragend: “Heb ik al verteld dat ik kaarten heb? Goed he?!” Wat een onzin………….heb ik toch ook niet gedaan met de kaarten van Toppers???
Nu nog gaan verzinnen wat ik zelf ga doen in het weekend van 1 oktober! Dan zit’ie dus het hele weekend in Zandvoort…………..
Ons een weekendje laten verwennen bij één of andere beautyfarm? Hmmmmmmmm……….lijkt me wel iets voor de Lotte’s!
óf we kunnen natuurlijk alvast zo’n proef-bingo organiseren 😉 Dat weekend zal best een hoog “lotte-gehalte” krijgen, daar ben ik niet bang voor!

11 replies on “A1GP – Zandvoort”

Oh ja……en wat wij gaan doen? Zeker niks mutserigs!!! Pffff……bingo met pielenpasta en choco-bodypaint……ze gaan nog jaloers zijn!

Ik ga dus met een paar knappe kerels op stap (of in ieder geval met mannen waar hun haar goed van zit)!!!
We gaan trouwens naar Zandvoort, ik heb nl. kaartjes geregeld, goed he?!? 😉

Lien had visite……maar nu dan een reactie op ‘mutserigs’! Hij weet wel wat een difuser is….die Raymond! 🙂
Als dat niet mutserig is, dan weet ik het niet meer!!!! hihi
Tja……getrouwd met een kapster he?

Raymond is mijn zwager, die kan wel wat dingen opkrikken (oa. auto’s enzo). En hij gaat mee want hij heeft ook een kaartje.
P.S. Die heb ik geregeld, goed he?!? 😉

Je bent geweldig.. Lof yoes!
Ik kan Raymond niet, maar het moet toch een hele goeie zijn om het mutserige gehalte van duo vulg en lenig wat te doen opkrikken. “Mutserigs, dhaa… Lotte zeg iets!!”

Nee, vertelvertel…..uhm alleen als het niet iets mutserigs is!!!

P.S. Had ik al verteld dat ik kaarten heb?!? Goed he?! 😉

Comments are closed.