A1GP – Zandvoort

Ja hoor…………..hij heeft kaarten!
Ben er nu wel achter dat het humeur van de man valt en staat met z’n succes (om bijv. de juiste kaarten te bemachtigen)…….;-)
Nadat man-lief erachter was gekomen dat de kaartverkoop voor de A1GP-races op Zandvoort gisteren was gestart, ging hij gelijk proberen om een zooitje kaarten te kopen! Even een paar vrienden bellen of ze meegingen en tja……………toen was hij dus te laat (dacht’ie tenminste!)……….met een mokkend gezicht duinkaarten (zodat je dus op een vuilniszakje midden in de duinen zit) besteld! Al mokkend en chagrijnig kwam hij er dus even later achter dat hij nog een 2e browser open had staan, waarin hij nog midden in de reservering voor de tribunekaarten zat! Afin………….deze kaarten ook nog besteld………….en de rest van de avond heeft’ie rondgelopen met een grijns van oor tot oor………..mij 200x vragend: “Heb ik al verteld dat ik kaarten heb? Goed he?!” Wat een onzin………….heb ik toch ook niet gedaan met de kaarten van Toppers???
Nu nog gaan verzinnen wat ik zelf ga doen in het weekend van 1 oktober! Dan zit’ie dus het hele weekend in Zandvoort…………..
Ons een weekendje laten verwennen bij één of andere beautyfarm? Hmmmmmmmm……….lijkt me wel iets voor de Lotte’s!
óf we kunnen natuurlijk alvast zo’n proef-bingo organiseren 😉 Dat weekend zal best een hoog “lotte-gehalte” krijgen, daar ben ik niet bang voor!

11 replies on “A1GP – Zandvoort”

Daar heb je bingokaarten voor nodig…..en over kaarten gesproken, heb ik al verteld dat ik kaarten heb?!? Goed he?! 😉

Comments are closed.