Categories
Zomaar

What women want….

Ik zit nu al voor de 3e keer deze film te kijken. Hij is op SBS6. Op tévé dus. En hij blijft leuk. Hij blijft zo leuk. Een man (Mel Gibson) die na een ongeluk alles kan horen wat vrouwen denken. Hihi. Zo komisch. Al moet ik er trouwens niet aan denken dat Man al mijn gedachten zou kunnen lezen. Alhoewel….soms zou het goed uitkomen…..als ik bijvoorbeeld ‘s-ochtends denk: “kom je nest nou es uit slaapkop!”. Niet dat het zou werken hoor. Man trekt zich niet zoveel aan van wat andere mensen denken. Zo is Man. Good for him. Maar nu even terug op die tévé. Heerlijk joh. Ik zit dus zomaar tévé te kijken in plaats van te klussen. En hoezo? Nou…..omdat het dus klaar is. Af. Done. Zo klaar dat ik gisteren m’n kluskleren in de container heb gegooid. Weg ermee. De trapleuningen hebben nog even een laatste laagje verf gekregen en voila…c’est fini!!! En dan zal ik het maar even niet hebben over het feit dat ik die avond zo’n 20x tegen Man heb gezegd: “Let op! De trapleuningen zijn geverfd!” en dat hij daarna nog simpelweg de leuning vastpakte. Goh en dat ik toen dacht: “Stommeling! Hoe dom kun je zijn? Had ik het nog niet genoeg geroepen?”. Dat dus. Dat konnie niet horen! Want Man is nou eenmaal niet Mel Gibson die een ongeluk heeft gehad. 😉 En toen heb ik het dus maar niet gedacht, maar gewoon uitgesproken. Zo. Weet’ie het toch!
What women want….
Nou ik heb wel een lijstje hoor.
Dat Zoon zich een beetje beter gaat voelen bijvoorbeeld. Morgen gaat Man even met hem langs de huisarts. Toch maar z’n bloed laten checken. Hij blijft zo moe. Gisteravond waren we hem kwijt. Zoon bedoel ik dan he?! Kwartoverzes was het en kwijt. Was meneertje zelf naar bed gegaan en in slaap gevallen. En dat is natuurlijk niet normaal voor een kindje van 3,5. Die willen niet naar bed. In ieder geval niet om kwartoverzes!
Verder zou ik willen dat 5 december voorbij was. Zeg maar dag met je handje naar die vent met z’n witte baard en z’n rode muts. Oh oh oh, ik heb in tijden de kindjes niet meer zo druk gezien als afgelopen weekend. Niet te doen. Lang leve Sinniekloas.
Ook zou ik het fijn vinden als Dochter haar zwemdiploma heeft. Ze mag nu verder voor B gaan lessen, omdat ze nu dus gewoon heel soepeltjes door het gat zwemt. Wat zeg ik? Gewoon het zwembad bijna overzwemt onder water! Tuttebel. En nu heeft de zwemleraar dus besloten dat ze toch maar door moet gaan lessen voor B. En dan tussendoor af moet zwemmen voor A.
En dan zijn er natuurlijk nog duizend-en-1 dingen die ik als woman wel want, maar die zet ik natuurlijk niet op papier. Want sommige dingen die dénk je wel maar zég je simpelweg niet.

2 replies on “What women want….”

Afgelopen donderdag bloed laten prikken en nu even wachten op de uitslag. Heb het idee dat het wel weer wat beter gaat dan vorige week. Maar het feit dat’ie zo moe blijft, is natuurlijk niet goed. Misschien vinden ze niks, maar dan kunnen we een aantal dingen in ieder geval uitsluiten. Dinsdag kan ik bellen…….
Fijn weekend!!

Comments are closed.