Lien’s schatjes

Ohoh……..wat ist’ie lief!!!!
Onze nieuwe katje!! Het is een dotje………..en hij doet het zo goed! Hij heeft bijna de hele nacht doorgeslapen, heeft al gegeten, gedronken en gepoept! Dat laatste tot groot genoegen van ons op z’n bak! Tja, dat blijft natuurlijk altijd maar afwachten……..dat hij het bij de fokker nog nooit naast de bak heeft zitten doen, wil niet zeggen dat hij dat bij ons niet gaat proberen! Nieuwe bak, nieuwe kattenbakkorrels, nieuw huis, nieuwe geurtjes……..dat valt natuurlijk niet mee. Het is een superlief beestje en het feit dat ik hem al 10x uit m’n gordijnen heb moeten vissen, dat’ie de bank en de vloerbedekking op de trap als krabpaal zag en vanmorgen in Marcel z’n teen beet, zullen we maar even achterwege laten :-). We moeten er natuurlijk wel wat voor over hebben, toch? Nee het gaat echt beter dan we hadden durven hopen. Dat we goed hebben kunnen slapen, is natuurlijk al heel wat.
De andere kleine schatjes zijn super-enthousiast. Misschien iets té………Senna heeft erg veel moeite om het beestje met rust te laten en Jens is eigenlijk nog het ergste. Die sjeest op z’n knieën de hele kamer door achter de kat aan. Gelukkig kan een kat hoger klimmen (tenminste nu nog) dan Jens, dus dat probleem lost zich vanzelf op. Dat Jens gisteren z’n 1e stapjes los heeft gezet en hij straks dus nog sneller en beter overal bij kan…….daar zullen we nog maar even niet aan denken.
En dan vergeet ik nog bijna m’n laatste schatje te noemen, die er weer voor gezorgd heeft dat ik vandaag kan loggen!!! Gisteravond hebben we hier in Sprang-city en omstreken een stroomstoring gehad. Gezellig hoor, kaarsjes aan………de rest pikdonker………geen koffie kunnen zetten, geen thee kunnen zetten, de beertender die niet meer koelt, de ijskast en vriezer die niet meer werken, de wasmachine die ineens stil staat………ach wat maakt het allemaal uit?!?! Maar een server die crasht en daarna niet meteen weer wil opstarten………dat is natuurlijk een serieus probleem!!!!!!! Wat ben ik dan toch blij met man-lief, die vervolgens tot 1 uur vannacht bezig is geweest om alles maar weer aan de praat te krijgen. fgnqihdoiuabnf……….oh sorry, dit is zojuist door Big Boy getypt……….tja, ze lopen dus ook gewoon over toetsenborden heen.