Lien’s poesje

En nee…….krijg nou niet gelijk van die vunzige gedachten bij deze titel!
Want Lien heeft het gewoon over ons toekomstige huisdier! Ons kleine lieve witte Britt-katertje…….. Nou ja, of het beestje inderdaad lief is, moeten we nog maar eventjes afwachten :-). Met een beetje pech sloopt hij in no-time ons hele interieur door overal in te klimmen, op te springen, af te vallen en doorheen te rausen…… Nu zijn wij in huize de-Kock wel wat gewent met onze twee ‘badaapjes’………oftewel met Senna & Jens. Er is al het nodige ondergetekend (muren bijv.), kaal-gebutst (deuren), geknoeit (bank) en stukgeknipt (kleding). Dus wat kan er nog gebeuren???? De gordijnen misschien……..dat is het enige wat nog redelijk met rust gelaten wordt door de kids.
Ach, we zullen het wel zien……en anders heb ik meteen een goede reden om over een tijdje alles te vervangen! En dat is toch wat vrouwen het liefste doen………zo met de regelmaat van de klok alles het huis uit en huppakee nieuw spul naar binnen! Jammer dat onze portemonnee dat niet ieder jaar toelaat, anders zou ik het wel weten….:-)
Voorlopig blijft alles even staan, totdat we weten of Big Boy inderdaad zo lief is als hij eruitziet!!! Met een beetje geluk mogen we hem volgende week ophalen……..kan niet meer wachten……..
boy_39.jpg

2 replies on “Lien’s poesje”

Comments are closed.