Categories
Zomaar

Carnaval 2010

Ons avondje carnavallen zit er weer op! Vindt u ook niet dat ik al vroeg fris en fruitig achter de laptop zit??? Nou ja, fris en fruitig?!?! Met een kop vol snot weliswaar, maar zónder kater! Met de verkoudheid en de hoofdpijn die ik gisteren had, heb ik maar besloten om voor BOB te spelen. Wat achteraf heul erg fijn was, want dat scheelde weer een pokke-eind lopen van Ons Café naar huis! Bovendien heb ik geen alcohol nodig om lekker los te gaan en een superleuke avond te hebben. Maar eerlijk is eerlijk, een lekker pilsje had er best ingegaan. Of een wijntje. Of een cola-malibu (jaja, nu niet meteen gaan lachen, maar dat vind ik dus lekker!). Of een flügeltje. Maar allee, niks van dat al voor mij. Ik heb eens voor een keertje de ‘verstandige Lien’ uitgehangen.
Man niet. Man had het vannacht geloof ik een beetje zwaar. Ik heb hem meerdere keren uit bed horen gaan. Wat’ie allemaal ging doen, weet ik ook niet precies. Ik ben maar niet gaan kijken ;-).
Leuk om even wat terug te denken….. Aan alle outfits die zijn langsgekomen. Aan alle mensen die mij in eerste instantie niet herkenden. Zowel in de kroeg als vrijdag op school.
Het was weer gezellig. En het is weer voorbij. Morgen mag deze dame gewoon gaan werken.
Maar goed…niet getreurd…..donderdag staat er weer een feestje voor de deur!!!! Het kan niet op en dan is de feestlocatie zó dichtbij dat we zeker te voet gaan en dat ik zeker wel iets ‘lekkers’ kan drinken. Alhoewel……voor vrijdag staat weer een bezoekje aan de HHB gepand (=huishoudbeurs). Er zijn mensen die zeggen dat ik dit tegen niemand hardop moet zeggen, omdat ik dan waarschijnlijk gelijk 100 punten in aanzien zak . Nou…..mooi dat me dat niks kan schelen. Ik ben er ooit maar 1x eerder geweest en dat is al een jaartje of 4/5 geleden. Dus het wordt weer eens tijd dat ik samen met vriendin M. de boel onveilig ga maken. As ge mar leut hèt……of dat nou met carnaval, een feestje of de HHB is!!