Categories
Zomaar

hè hè….weer een logje!

Het was weer even stil in blogland….. Het leuke daarvan is weer wel dat er dan vervolgens allemaal mailtjes komen met de vraag waarom het zo stil is :). Er zijn dus genoeg mensen die zo nu en dan even aan me denken, of betergezegd, aan m’n blog denken. Het is niet dat ik geen zin had om weer eens wat op papier te krabbelen, maar de tijd ontbrak. Bovendien heb ik de laatste dagen weer enorm last van mijn ogen. Ik kan ‘s-avonds werkelijk geen beeldscherm meer zien. Het felle licht zorgt accuut voor tranende ogen. Voor mij toch het bewijs dat het niet helemaal goed kan zijn voor je gezondheid om de hele dag achter een beeldscherm te zitten. En laat dát nou net mijn werk zijn. De hele dag een bietje met de keputer aanklooien.
Maar stof om te bloggen is er zat mensen, zat…..
Wat dacht u van een avondje Tonproaten het afgelopen weekend. Het was weer leuk. Van de 6 acts waren er toch wel 4 om te gieren. 2 Anderen zijn vrij nieuw in het vak en die hadden hun buut (zo noemen ze een tonproat-sessie) erg op de locale mensen gericht. Wij, de mensen van buiten de Ketsheuvel, konden dan niet alles meteen volgen. Bovendien hadden we vrienden van ‘boven de rivieren’ eens meegenomen! Haha…..ze konden het allemaal verstaan! Dat viel weer mee en ze vonden het ook prachtig om eens meegemaakt te hebben. En dan hebben ze nog niet eens gecarnavald!!!!
Ook op deze avond hebben ze het gezegde: “save the best for last” gehandhaafd. Och och wat was het weer lachen, gieren, brullen met Harry van den Elshout. Die beste man hoeft niks te zeggen, alleen om dat bakkus (gezicht) wat hij trekt moet je al lachen. Wat een man! Verkleed als jager kwam hij binnengelopen, helemaal in een groen regenpak. En grapjes als “dat hij een zilvermeeuw uit de lucht schoot en toen d’ie éénmaal op de grond lag, stapte er 120 man uit” vlogen in het rond. GE-WEL-DIG. Ik heb genoten en met mij nog vele anderen. Wat ik wel even moet toegeven is dat de gemiddelde leeftijd van de bezoekers van zo’n avond redelijk hoog ligt. Ik voelde me weer even lekker jong 🙂 :). Maar dat maakt het écht niet minder leuk!
Ik hou nu éénmaal van deze platte humor. Misschien zegt dat ook meteen iets over mij………….