Lien’s Britse Korthaar

“Mars, kijk es op deze website Brit ” stuurde ik Marcel gisteren een e-mail!
Helemaal geweldig………….Britse Korthaar kittens………….
Heel verstandig werd er de hele dag niet op mijn mail gereageerd. Hij wist al hoe laat het was!!! Lien is niet meer te stoppen……..
Het is nu inmiddels 2,5 jaar geleden dat we Boy (onze perzische kater van 7 kilo) moesten laten inslapen, nadat hij een kleine 10 jaar bij mij had gewoond. Tranen met tuiten heb ik gehuild en ik mis hem nog bijna iedere dag. Natuurlijk raak je wel gewend aan het niet-hebben-van een huisdier en JA……..het heeft ook zo z’n voordelen. Maar als je éénmaal zo’n beestje om je heen gewend bent, dan is het echt afkicken als je ineens niets meer hebt. Destijds was de keuze om geen ander dier te nemen erg gemakkelijk, want we hadden onze handen vol aan Senna die net ging lopen. Echter de laatste maanden krijg ik weer steeds vaker de kriebels en wil ik zo graag weer een poes in huis!
En mijn voorkeur gaat uit naar de Britse Korthaar. Waarom?? Z’n mooie volle vacht, z’n brede lichaam, en z’n grote brede kop……..daar val ik als een blok voor :-)!
Het karakter van deze kat gaat ook goed samen met kindjes, wat natuurlijk niet onbelangrijk is in ons geval. En misschien idealiseer ik de boel te veel, maar het lijkt me super-leuk om Senna en Jens te laten opgroeien met een huisdier. “Dan neem je toch een konijn” denk je misschien. Nou die optie heb ik serieus overwogen, maar als ik een “echtscheiding” (beetje moeilijk als je niet getrouwd bent) wil riskeren dan moet ik een konijn aanschaffen! Dat wordt hoogstwaarschijnlijk het welbekende “flappie”-verhaal…….
Nee, Lien wil een kat………….een Britse Korthaar!
britse_korthaar.jpg

3 replies on “Lien’s Britse Korthaar”

Hallo?!? Ik heb al 2 heeeeeele dure poezen…(alhoewel, eigenlijk een poes en een kitten) 😉
Enne…schat? Een behaarde poes erbij nemen? We hebben het toch nog wel over een britse korthaar, toch?

Ach joh……..wij komen pas net kijken! Die Arjan die heeft gewoon 3 dures….. 🙂
Ik koop geen MIELE wasautomaat en een supersonische camera op 1 dag!!!
Dusseh laat mij dan gewoon een behaarde dure poes erbij nemen enneh van deze is alleen de aanschaf duur…..de rest valt wel mee 😉
Die van Arjan gaan ieder jaar meer en meer kosten!

Vol houden Mars, 1 dure poes in huis is al genoeg!! En als er dan al een 2e komt dan natuurlijk eentje zonder haar en al helemaal geen dure meer……..

Comments are closed.