Lien’s verhuisdrang

Ik word aangestoken door iedereen om me heen!
Er wordt verbouwd, verhuisd, gekocht & verkocht………..sjonge! Met als gevolg dat Lien ook op funda zit te loeren naar alles wat er te koop staat in de buurt. En erger nog……. niet eens alleen maar in de buurt, ik zit ook gewoon in Gorinchem te zoeken! Niet dat we zomaar gaan verhuizen, maar ik word toch duidelijk beïnvloed door alle verhuis-drift van onze vrienden! Gelijk hebben ze hoor, allemaal stuk voor stuk gaan ze erop vooruit. Superleuke huizen gekocht…….en sommigen willen eerst hun eigen huis verkopen en gaan dan vervolgens op zoek naar iets nieuws. Zo gezellig om weer helemaal te bedenken hoe je nieuwe huis zou moeten worden van binnen en van buiten. Maar als Lien bij zoekcriteria dan precies aangeeft wat ze zoekt, tja……..dan komen we toch steeds weer bij het “onbetaalbare genre” uit :-(!
Zeg nou eerlijk……….wie wil er nou niet vrijer zitten, meer grond & groen om je heen……….als het kan ook nog wat meer ruimte van binnen……….en dan ook nog minimaal de luxe die we nu hebben……..dwz mooie complete badkamer & keuken! En als Lien dan zo’n mooi woonboerderijtje ziet, dan word ik daar meteen verliefd op……..zie ik mezelf al helemaal iedere ochtend de geitjes, schaapjes en kippen voeren! Heerlijk lijkt me dat……….maar ja………..momenteel onbetaalbaar! Dus blijf ik maar gewoon met beide benen op de grond staan en realiseer ik mezelf maar weer es dat we het zo slecht niet hebben! Bovendien zijn we (=man-lief & paps) zelf nog steeds aan het klussen aan dit huis! Het is nog lang niet af………..en volgens de mensen om ons heen, ga je pas verhuizen zodra je klaar bent in het huidige optrekje! Nou……..en dat duurt nog wel een tijdje!!!!!
Maar…….dromen mag………en wie weet ooit……”Boerin Lien”!

2 replies on “Lien’s verhuisdrang”

I know, I know……..ook nog een leuk dijkhuisje met veul grond!!! Tja…..nou nog het geld dat we daarvoor nodig hebben 🙂 Bovendien zou ik echt meer thuis moeten zijn om die beessies te onderhouden (je-weet-wel de geitjes, schaapjes, kippen, 2 chimpansjees en 1 orang-oetang :-)). Maar als we een huis tegen die prijzen gaan kopen, dan moet ik juist weer de hele week gaan werken!!! Schiet niet op dus…..
Maar gezellig zou het wel zijn ja!!

Ik heb alleen nog maar de eerste regels gelezen, maar ik zeg das gezellig!!
Hier in Arkel scheef bij ons achter de weilanden staat nog een hele bugalow te koop.

Comments are closed.