Categories
Zomaar

Where would I be…….

1) without my hairdryer?

Dat vraag ik me dus elke ochtend af. Elke ochtend als ik weer probeer enigszins volume in die dunne haardos te krijgen. Waarschijnlijk zou ik dan spontaan moslima zijn geworden. Ja, ik weet het zeker, een hoofddoek zou de beste oplossing zijn……..no more bad-hairdays. :ninja:

2) without my coffee? :coffee:

Oef…da’s ook een goeie zeg. M’n werkdag beginnen zonder een kop koffie is ondenkbaar. Koffie heb ik nodig om die oogleden iets verder open te krijgen in de ochtend. Vooral voordat ik achter m’n beeldscherm kruip. Maar ik moet ook bekennen dat als koffie niet zou bestaan er vast wel wat anders zou zijn waarvan ik zou opkicken / wakker worden….vast wel…. Bijvoorbeeld de overdreven wakkere stemmetjes van de kindjes :-|

3) without love? (l)

Niet mogelijk. Te veel liefde in me om niet te delen met iemand anders…. I would die…..

4) without my kids?

Vast ergens op een lang wit verlaten strand. Of in een tropisch woud tussen de Oerang Oetangs. Als ik geen kindjes zou hebben gehad, denk ik dat ik m’n leven drastisch zou hebben omgegooid. Maar dat is gelukkig niet zo en nu geniet ik iedere dag van 2 lekkere vrolijke koppies (meestal dan :-) )…..die superblij zijn als ik ze ophaal/zie. Heerlijk…..daar kan geen wit strand tegenop. (alhoewel….er zijn dagen dat ik daar anders over denk ;-) )

5) without my work?

Da’s een moeilijke. Want ik zou wel zonder m’n werk kunnen…….waarschijnlijk. Maar of ik dat ook wil, is wat anders. Het is heerlijk om na een druk weekend met Man en kids weer even bij te tanken op het werk. Niet dat het daar niet druk is, maar dat is ánders druk. Dat is niet ‘mama-druk’. En geloof me of niet, dat ontspant!!! En we lachen hier soms ook heel wat af. Net of ik toch tussen die “oerang oetangs” zit :-) :-)

En u? Waar zou u zijn zonder bovengenoemde dingen? Daar ben ik dus wel nieuwsgierig naar………:handkiss:

One reply on “Where would I be…….”

1. met mn hoofd onder de dekens want ook ik heb dat ding nodig om er nog enigszins volume in te krijgen…
2. overal, ik ben meer van de thee 🙂
3. all you need is love..
4. naast je op dat lange witte verlaten strand 😉
5. ik zou me zonder mn werk ook wel vermaken, maar ik heb het er ook wel naar mijn zin dus blijf ik er nog maar ff!

grtz uit Twente

Comments are closed.