Categories
Zomaar

Korte update

Even een korte update van gisteravond. Ik ben namelijk druk. Druk druk druk. Morgen vertrekken we naar Oostenrijk en ik moet nog een hoop doen. Dacht eigenlijk dat ik al best ver was, maar het loopt deze ochtend voor geen meter!!! Ach ja. Nu even een kopje koffie en dan gaat het zometeen wellicht wat vlotter.
Maar eh……gisteren dus. Sja, wat zal ik ervan zeggen?! Het eten was een echt culinair hoogstandje. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu en dat bleek een zeer goede keuze. Ik heb dingen gegeten waarvan ik niet precies wist wat het was. Het vlees was in ieder geval DUIF!! En dat had ik dus nooit verwacht ooit te eten. Smaakte best. Het is dus duidelijk geen restaurant waar ik met Man moet gaan eten. De nouvelle cuisine zou ervoor zorgen dat hij nog met honger naar huis zou gaan. Voor mij was het prima. De wijn was trouwens ook heerlijk. Ben stiekem een beetje benieuwd wat die per fles kostte!!!! Nieuwsgierig als ik ben…..
En dan het parkeren!!! Ik heb mezelf overtroffen. Zo trots als een aap met zeven lullen ben ik erop. Jaja, ik heb het er duidelijk zonder kleerscheuren vanaf gebracht. Zonder deuken ook. Ik heb namelijk zelfs de auto achteruit ingeparkeerd tussen een auto en een paal in!!! Op zo’n 2,5cm van de paal. Zo jammer dat niemand van m’n collega’s het heeft gezien. Ik stond te glimmen van trots naast m’n karretje. Nu alleen oppassen dat ik de volgende keer niet te overmoedig word………. ;-)