Categories
Zomaar

Ja dan…………

Er zijn van die dagen dat ik het liefst lekker onder m’n dekbed was blijven liggen. Gewoon doen alsof de wekker niet is afgelopen. M’n ogen stijf dicht houden en het dekbed tot ver over m’n oren trekken, heerlijk blijven liggen. Geen kindjes aankleden, geen ontbijtjes smeren en geen gedub over wat ik vandaag weer eens aan zal trekken. Waarschijnlijk had ik dat het beste kunnen doen vandaag. Dan had ik in ieder geval niet m’n trui binnenstebuiten aangehad. En was ik daar niet op m’n werk pas achtergekomen. Dan hoefde ik me niet groen en geel te ergeren dat we deze ochtend netwerkproblemen hadden op de zaak, waardoor ik m’n mail niet binnenkreeg en/of kon versturen. Dan hoefde ik niet te zien hoe somber het weer vandaag is en hoefde ik me niet druk te maken over de hoeveelheid werk die er op kantoor en thuis nog op me ligt te wachten. Dan had ik niet tot de ontdekking hoeven komen dat Man-lief alle verpakkingsmaterialen (lees inpakpapier) voor 5/12 naar de stort heeft gebracht afgelopen zaterdag. Net als al m’n bloemenvazen en bloempotten! Dan zou ik heerlijk hebben uitgeslapen. Zelfs een beetje snurken als dat wilde lukken. Dan had ik wat lamlendig tv gekeken als ik uiteindelijk wakker zou zijn geworden. Dan had ik lekker een kopje thee op bed gedronken en een goed boek uitgelezen. Dan was ik heerlijk in m’n pyama blijven ronddabberen…….de heeeele dag! Ja, dat zou heerlijk zijn geweest. Zucht……….

3 replies on “Ja dan…………”

Kijk maar wanneer je de spullen brengt.
Het gebit is en blijft een heel verhaal.
Had zaterdag, en even zondag wat verhoging maar ben nog niet met de antibiotica begonnen.
Het klopt nog steeds en voelt niet goed.
Vanmorgen bij de huisarts geweest.
Die vind dat de gene die problemen heeft gemaakt ze ook maar op moet lossen en wil ook geen blik in die mond van mij doen.
Morgen weeeeeeeeeeeeeeer naar de tandarts.
De huisarts staat er op dat de tandarts hem gaat bellen.
Je snapt dat ik soms diep zucht.
Als het maandag nog zo voelt als nu dan ga ik de kaakc. maar weer bellen.

Doei Corina

Oef….nee gelukkig niet! Maar aangezien ik ze nog niet heb ingepakt, zitten ze nu nog even in net leeggemaakte verhuisdozen ;-).
Zodra ze zijn ingepakt worden ze afgeleverd op nr. 5, als dat goed is tenminste…
Hoe is het met het gebit?

Heeft Marcel ook de kado’s van 5 december naar de stort gebracht?????
Want begreep dat je ze gisterenavond hier op de zolder zou zetten.

Comments are closed.