Bleekscheet

Gelukkig gaat het vandaag ietsie beter……..
Afgezien van het feit dat ik liever niet in de spiegel kijk, voelt mijn maag weer iets beter aan dan gister. Zelfs een boterham ging naar binnen en zit daar nog steeds 🙂
Maar om op dat spiegelbeeld terug te komen…….sjongejonge…….ik weet dat ik tot het ras “bleekscheet” behoor en iemand kan best wit zien, maar ik overdrijf nu toch echt!
Langs de andere kant kun je dat ook positief zien, want zeg nou zelf: “Kwaliteit verkleurt niet!” Goed product dus die Lotte!!!! 😉
En onze dochter doet ook aardig mee…….”maar goed dat jullie dan naar Spanje op vakantie gaan!” zul je wel denken……..nou nee…….dat wordt smeren, smeren en nog es smeren met minimaal faktor 25 om niet knalrood rond te lopen. En bij de meeste mensen kleurt rood vervolgens uiteindelijk toch bruin……dus NIET bij Lotte & Co.!!! Wij worden alleen rood en gaan vervolgens vervellen wat dan weer zo lekker jeukt (lekker onderwerp trouwens ;-)).
Heb je wel eens gehoord van mensen die zelfs nog onder de zonnebank verbranden??? Nou, daar hoor ik dus bij!!! Ik moet dan ook zo’n kuurtje doen wat ongeveer 1 maand in beslag neemt, beginnend met 1 minuut onder dat ding! Dat gaat echt niemand volhouden en zeker geen werkende mom. Zo’n 6 jaar geleden wilde ik zo’n inklapbare zonnebank………mooi ding…….doet ‘t goed…….neemt weinig plek in beslag (opgeklapt dan)………staat goed in de hoek van de slaapkamer en zal daar de komende tijd nog wel zo blijven staan!!! Zonde van het geld en de ruimte dus!!!!! Maar echt……….opruimen/verkopen……..dat lukt me toch ook niet……kan er gewoon geen afstand van doen! Ik weet het “het is belachelijk!!!” ………iets wat je niet gebruikt, wat alleen maar in de weg staat, kun je net zo goed opruimen!!! Maar zeg nou eerlijk……….als straks je man met de VUT gaat, niks meer kan, alleen maar in de weg loopt, dan doe je hem toch ook niet zomaar van de hand?

5 replies on “Bleekscheet”

Het 1e jaar met een baby schijnt de allerbeste test te zijn 😉 Als je dat overleeft, dan zit het wel goed……
Bovendien hechten vrouwen zich sneller dan mannen, dus ook aan die oude auto 😉

Hahaha……ja daar heb je gelijk in!! Zo’n lekker jong groen blaadje als ik straks 55 ben…..hmmmm 😉 Geintje hoor!!! Het is net als met een auto, op een gegeven moment wordt de inruilwaarde zo laag, dat je hem beter af kunt rijden!!

Misschien moet je daar tegen die tijd nog maar eens goed over nadenken Lotte…

😉

Comments are closed.