Ziek

Getver………lig al de hele dag in bed!!!!
Vreselijk om ziek te zijn! Gisteravond kreeg ik in 1x zo’n last van m’n maag en m’n hoofd doet eigenlijk ook niet wat het normaalgesproken doet (= nadenken…jaja…ook Lotte heeft hersens….tenminste….toch een paar)! Maar ondanks het ‘ziek-zijn’, heeft de drang om te loggen het toch weer gewonnen. Geslapen heb ik tenslotte de hele dag al, dus nu eventjes actie! Vrees dat het een kort stukje gaat worden, want eigenlijk zit ik gewoon te tollen op m’n stoel en kan ik van ellende niet uit m’n ogen kijken! En ik was nog wel zo van plan om morgen weer te gaan werken!!! Nou……dan moet “Lotte” zich snel wat fitter gaan voelen…… 🙁
Zal wel iets hebben opgepikt van de virusjes die de kids hebben gehad!! Of zou het toch met die gekke kippen te maken hebben??? hmmmm…….. Of met de bacillen op de HH-beurs??? Naaja, whatever…….ik zit er nu wel mooi mee.
De kindjes waren vandaag gelukkig bij oma! Eigenlijk nog steeds……….ze worden zometeen door papa opgehaald. Begin nu al een peptalk tegen mezelf want dan barst de drukte los…….of je nou als mama ziek bent of niet……ze willen natuurlijk toch even aandacht.
Lang Leve de Ibuprofen……..even kijken of ik nog een nieuw stripje kan vinden!
Ondanks de Mirena toch nog even aan de pil 😉

3 replies on “Ziek”

Het gaat alweer wat beter vandaag hoor! Tot ongeveer half 10 geslapen, net wat thee gedronken en beschuitje gegeten en het zit er allemaal nog in 🙂 Had me anders bij 3 personen ziekgemeld hoor gisteren……communiceren is toch nog moeilijk blijkbaar!

Aaaaach Lientje … ik heb jou vandaag wel gemist maar niemand van onze lieve collega’s 😉 konden me vertellen dat je idd ziek was …
Beterschap en kom maar snel terug, want ik mis wel onze Lotte-gesprekjes!!

Comments are closed.