Lien’s huishoudbeurs III

Yes………het was tof!!!
Vooral op de terugweg in de auto hebben we flink om onze nieuwste aankoop moeten lachen……. En nu worden jullie natuurlijk nieuwsgierig!!! Tja, de aankoop was bij de “Christine Le Duc-stand” 😉
Maar wel nadat we eerst daar tegenover genoeg Droste Chocolade hadden gekocht, zodat we er een leuke boodschappen-tas bij kregen, waar we dan vervolgens onze aankoop van Christine Le Duc in konden meenemen……….
Zo zijn de Lotte’s dan ook weer wel……….want zeg nou eerlijk………ze moeten ons niet de hele avond met een rood (niet echt discreet) Christine Le Duc tasje over de beurs zien slenteren! Zijn we dan toch weer net te preuts voor denk ik!!!!
Waarschijnlijk moeten jullie nu direct aan de “waterdichte-gezichts-massage-staven” denken, maar nee……….die zijn het niet geworden!
We hebben een surrogaat “Hip the Dip of was het nou Dip the Hip” groen trillend Nijlpaard gekocht. Leuk voor de kids 🙂 ECHT SCHATTIG!!!
In de auto terug naar huis natuurlijk meteen batterijen in dat ding en uitproberen!! Nee hoor……geen gekheid achter het stuur………hadden jullie anders mooi vandaag in de krant gelezen: “Langs de A2, twee vrouwen gevonden, met een gelukszalige glimlach op hun gezicht”! Een geintje achter het stuur is prima, maar geen compleet orgasme!!! Je weet hoe ze sowieso al over “vrouwen-achter-het-stuur” praten, dus nee………laat mij maar gewoon op het verkeer letten 😉
En JA………zoals jullie kunnen zien, zijn we natuurlijk als ECHTE Lotte’s op de foto gezet! Stelde niet veel voor hoor die Talpa-stand…….een paar hardboard platen van de verschillende series en daar kon je dus je kop doorheen steken en een foto laten maken! De leukste krijgen een bijrol in ÊÊn van de series…………NOU……..wij mooi niet dus!
In 1 v.d. hallen was de “negen-maanden-beurs” bezig. In eerste instantie wilden we daar niet naartoe gaan! Stel je voor dat die Mirena er spontaan uitspringt als je al die nieuwste baby-gadgets weer ziet!!!! Neu, dachten wij, die tijd hebben we gehad……..totdat we iemand met wel een hele leuke Nijntje-tas zagen ronddabberen….die moesten we natuurlijk ook scoren…….zonder succes overigens! Maar in ieder geval is de Mirena goed blijven zitten en waren we het er allebei over eens: VOOR ONS GEEN DIKKE BUIK MEER! We zijn er klaar mee……..
Oh ja……….enneh………huishoudbeurs………tot volgend jaar zou ik zeggen!
Lotte I
Lotte I

Lotte II
Lotte II

9 replies on “Lien’s huishoudbeurs III”

Er blijven natuurlijk uitzonderingen op de regel……..bovendien maakt de iPod geen lawaai in het openbaar en dat doen al die leuke speledingetjes van de kids wel 😉

“en het nijlpaard heeft de allergrootste bek, bek, bek” (de juiste vervanging voor Marcel dus;-))
Het bleek idd dat het nijlpaard op de kids meer indruk maakte dan op man-lief. Het 1e wat Marcel vroeg is: “waar moet dat ding uit?”
Nu moet ik toegeven dat sinds we kinderen hebben, wij allergisch zijn geworden voor alles waar batterijen in moeten 😉

Ik had het eigenlijk over je Hippo!! 😉 Aangezien het zo’n lekker ddddddier is…

Ja, het heeft heel even geduurt, maar geeft niet Mars;
“Je moet doen waar je goed in bent!!” Lof Yoes…

Lien, echt drie vrouwen in huis huis. Het heeft
zo z’n voordelen. Maar in het geval van “Dip the Hip”
kan ik je zeggen dat je beter de enige vrouw kunt zijn.
Jamie Lee had al snel de opmerking klaar; “Mama, lullie
moeten eigelijk een hoop nijlpaardjes meenemen en niet
zo heel veel gogolaatjes. Dan hebben Ocean en ik er allebei 1..”
Dus ik zeg; “Op de Haarweg heeft hij die z’n thuis wel gevonden!!!”

Leve het nijllllpaardddddd, wat een schitterd dddddier.
Dik, bruin en leeeeeelijkkkkk ligt hij in de rivierrrrr.
Je hoort hem nooit praaaaatennnnnn, het nijlpaard is geilllll.
Hij ligt alle daaaaaagennnnn, met z’n tamp in de nijlllll…..

Lalalalalalala laaaaa, laalala laaaaaaaaaaaaa…………..

Je weet wat zeggen over nijlpaarden? Nee?
Noooooit tussen een nijlpaard en het water gaan staan!! 😉
(Gehoord bij het koffieautomaat toen ik vroeg of ik even mocht voordringen)

Comments are closed.