Categories
Zomaar

40…..HiepHiepHoera voor ikke!

Nou, vandaag is het dan zover. Ik word 40. En eigenlijk voelt het niet zoveel anders dan andere jaren. Al kan het hele dorp niet om mijn verjaardag heen, vanwege de vele 40jaar-ballonnen die aan het hele huis zijn bevestigd, vanwege een button die ik verplicht de hele dag moet dragen en vanwege een dochter die het tegen iedereen loopt rond te bazuinen. Fijn, erg fijn. Ik krijg vandaag opeens bloemen van de overbuurvrouw (omdat ik nu precies de helft van haar ben…qua leeftijd dan hè;-) , ik krijg van iedereen een warme glimlach, ontzettend veel felicitaties via hyves en enorm veel smsjes. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eigenlijk wel heel gezellig is. Niet dat ik zo aandachtsgeil ben, maar het is gewoon wel leuk dat jullie er allemaal aan denken.
En dan nog mijn kado. Sja, lieve lezers, dat was me wat vanochtend. Man heeft namelijk bedacht dat het nu onderhand wel eens tijd wordt dat ik ook “DE KOCK” vanachter ga heten. Nu schrikt u hè? Geef maar toe, u valt bijna van uw stoel! Net als ik vanochtend bijna uit bed viel trouwens….van de schrik. Want ik had vandaag van alles verwacht, maar geen huwelijksaanzoek. En voor diegene onder ons die Man kennen…….JA……hij is op z’n knieën gegaan! ;-) Dat zegt wel voldoende, denk ik zo. Dus…..zijn er nog liefhebbers die willen soliciteren naar de functie “WEDDINGPLANNER”??????

5 replies on “40…..HiepHiepHoera voor ikke!”

Hee Lientje … wat nu gedaan … nee ik wil niet solliciteren 😉

Proficiat allebei ….

Zoals mijn broer steeds zegt … jullie worden vast een gelukkig getrouwd stel .. jij gelukkig en hij getrouwd … poehaa …

Nee hoor … Is echt wel een mooi aanzoek zo op je veertigste … Maak er nog verder iets moois van jullie beidjes met de kids !!

Jan

Wel errrg laat maar het is nog de 17de … van harte gefeliciteerd lieve meid! 40 jaar … in de bloei van je leven, succesvol, gelukkig, eigenwijs, lief, talentvol, mooi, mama, collega en nu nog … bijna Mevrouw de Kock … Jeetje Lien!! Wat een nieuws zeg!! 😉 Ik viel inderdaad bijna van de bank af. Wel geweldig zo’n romantische aanzoek op je 40ste verjaardag. En Marcel op z’n knieën ook nog! Nou hij hou heeel vee van jou Lien … Dubbel gefeliciteerd en geniet van de aandacht, glimlachen, bloemen en prachtige vooruitzichten voor de aankomende maanden! 😉
Liefs, Manue

@Simone: Gosh….komt het toch nog ooit goed met ons zie je wel 😉
Leuk… 1 mei dus…. Bij ons zal het wel september 2009 worden denk ik.
@Meriam: je moet inderdaad flink stressbestendig zijn voor die job…hihi Bedankt voor de felicitaties

Als eerste natuurlijk VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!! EN JE AANZOEK!

helaas kan ik niet als weddingplanner optreden…. moet namelijk mn eigen trouwerij op 1 mei 2009 regelen 🙂 ja… daar kijk jij dan ook weer van op denk ik hahaha

Fijne dag!!

Comments are closed.