Categories
Shopalien

Lien & de Kledingkast

“Je moet eens even in onze kledingkast gaan kijken”, zeg ik tegen Man. “Hoezo?”, vraagt deze, “heb je opgeruimd dan?”. “Ja, ook dat, maar het is belachelijk hoeveel kleding JIJ hebt!” antwoord ik lichtelijk gefrustreerd. “Goed hè?”, reageerde Man naar mijn idee een beetje te vrolijk. Ik vond mezelf namelijk erg zielig. Man heeft 2 gedeeltes van onze hangkast in gebruik, ik ééntje. Man heeft 3/4 van onze legkast in gebruik, ik 1/4. Man heeft 4 laden van onze ladenkast in gebruik, ik 2. Zeg nu eens eerlijk, dames onder ons, dan heb ik toch alle reden om mezelf zielig te vinden, niet? “We kopen voor jou nog een nieuw kostuum en dan is het verder wel gescheten met jou en je kledingmanie!”, zeg ik tegen Man, “Je hebt wel zo’n 25 overhemden, 10 truien/vesten en dan heb ik je poloshirts nog niet geteld”. Ik hoor Man zichzelf in gedachten afvragen wat dan eigenlijk het probleem is. “Ga dan weer eens shoppen voor jezelf”, stelt Man voor. “Ja, dat moet ik héééééél nodig doen ja! De vraag is alleen wanneer!!!! Ik heb gewoon nooit tijd!!!!” reageer ik inmiddels op standje supergefrustreerd. Man geeft het vervolgens op. En gelijk heeft’ie. Ik krijg immers een vrijbrief om ongegeneerd te gaan shoppen en dan zeur ik nog! Maar nu, gewoon op dit moment, heb ik besloten donderdag maar eens wat vrije uurtjes in te plannen. Dochter heeft immers herfstvakantie. Kunnen we mooi met z’n tweetjes naar de stad. Ik zal Man eens een poepie laten ruiken en minimaal de helft van ‘zijn’ kledingkast in beslag gaan nemen!

3 replies on “Lien & de Kledingkast”

Ah…nu snap ik ook gelijk die fascinatie van vrouwen voor de Ikea!! Het is de latente wens naar onbeperkte opslagruimte….(en de voorkeur voor auto’s met een grote kofferbak).

Nou … ik heb jouw advies gevolgd en het is aardig gelukt!! Gisteren ben ik in DB met mijn zusje wezen winkelen … en de kast is aardig bijgevuld. Al moet ik ook toegeven dat OOK bij ons, de kast uit evenwicht is!! Mannen … 😉
Nog een fijn weekeind en shop ze …

He….ho ‘s effe….ik heb zowiezo al 1 hangkast en 1 lade nodig voor mijn werkkleding, dussuh….
(en mijn onderbroeken zijn ook veel groter!!)

Comments are closed.