A.G.N.L.S.D.L.O.

Briljant…………..een als Bob de Rooij verkleedde fotograaf (nou ja, moet eerlijk bekennen dat het er vrij natuurlijk uitzag, dus misschien niet eens zo verkleed ;-)) had een bordje op z’n rug dat’ie alleen naaktfoto’s maakte en de letters A.G.N.L.S.D.L.O.
Hoe kom je erop????? Echt…..als ik een prijs voor de origineelste outfit mocht uitreiken dan had deze gast ‘m gewonnen!!!

AsGeNieLachtStoaD’rLelekOp !!!!

Ik weet niet of hij nog gescoort heeft met het maken van naaktfoto’s, maar gelukkig was ik niet zo bezopen dat ik dat heb laten doen…………tenminste………..dat denk ik………. 😉
Nee hoor, ik heb goed aangevoeld op welk moment ik beter kon overstappen op cola (zonder malibu) en water…….
Helaas kan ik dat niet van vriendje-lief zeggen. Die zat echt helemaal knock-out bij de garderobe….
Een aantal vrienden van ons kwamen mij op de dansvloer waarschuwen dat Marcel kwijt was!!!! “nou” dacht ik “dat zal zo’n vaart niet lopen” en ikke lekker verder met lol maken! Totdat het toch duidelijk was dat het beter was als Marcel naar huis ging, dus zo gezegd zo gedaan………jammer………voor hem dan………..
Nicole had haar kleine digitale fotocamera meegenomen, dus er zullen ook nog de nodige “tijdens” & “after” foto’s volgen, wat dan tevens als bewijsmateriaal gebruikt kan worden (vooral tegen Marcel natuurlijk)……
Ben erg benieuwd hoe laat iedereen vandaag is “opgedroogd” van gisteravond………
CARNAVAL………tot volgend jaar………ik zeg: “ik ben er goed in!”