Carnaval !

Nou……..zit ik dan……..03h50 in de morgen (zondagmorgen!)…..
Kom net uit de douche en zit een eierkoek te eten (verrek altijd van de honger na het stappen oftewel na de nodige alcohol) !!
Toch knap dat ik hier gewoon zit te “loggen” …..als jullie het me zouden horen zeggen, dan is het toch echt met een zekere tongval…….. 😉
De avond begon een beetje tam, maar naarmate de avond vorderde (en natuurlijk na de nodige consumpties….nee….heb niet over spa-rood) kwam het los en werd het kei-gezellig (waar ik al bang voor was).
In het begin van de avond stond iedereen elkaar een beetje te bekijken/bewonderen……er zaten werkelijk prachtige creaties tussen.
Maar zus-lief en ik waren toch ook behoorlijk origineel……..er liep in ieder geval geen 2e exemplaar rond…….nou is dat ook vrij lastig bij zulke rare types als wij (wat een zelfkennis zo laat op de avond…….sorry vroeg in de ochtend bedoel ik).
De foto’s uploaden moeten jullie nu echt niet van me verwachten, want dat gaat me nu toch boven m’n pet……….sorry!
Man-lief had het om een uurtje of ÊÊn helemaal gehad en wilde naar huis! Geen punt…..Lien was net warmgelopen…..die wilde nog echt niet naar huis!!! Mars in een auto gezet en ikke nog even lekker gehost, gedanst, gedronken en een hoop onzin uitgekraamd……oeps…… Ik ga niet zo vaak op stap, maar als het dan toch gaat gebeuren……..tja dan ga ik ook echt los en komt er toch een soort van “feestbeest” naar boven…..
Al met al een geslaagde avond – op het lange wachten op een taxi na dan – maar ook dat was niet zo vreselijk erg…..heb erg veel lol gehad met de rest van de wachtende en naar-huis-gaande feestgangers. Kon eigenlijk van iedereen wel een lift krijgen, maar ik vrees dat het niet naar huis was 😉
Weltrusten allemaal……..

2 replies on “Carnaval !”

Neu……….niet echt 😉
secretaresse he?! die spelling gaat automatisch……..zit erin gebakken!
lekker ijs gegeten? hihi

Mmm, voor iemand die om 4 uur snachts een blog schrijft ben je nog behoorlijk nuchter, of stond de spellingscontrole ( F7 ) aan ?

Comments are closed.