Oranjekoorts

Heerlijk!!!
Na Ireen Wüst & Marianne Timmer nu ook goud voor Bob de Jong in Turijn!!!
Goed hoor……..ik kan echt genieten van al dat oranje op de tribune en natuurlijk op de baan……petje af! (als ik er 1 op zou hebben)
Wat is dat toch met ons Hollanders? De aanloop naar de olympische spelen zijn nog vrij rustig verlopen, maar zodra er echt medailles verdiend gaan worden, dan zit toch iedereen voor de buis….including me!
Nou is mijn favoriete sport ook ‘naar sport kijken’ dus wat dat betreft kom ik nu wel aan m’n trekken……. Ben eerlijkgezegd niet de enige binnen ons gezin die graag KIJKT naar sport.
De enige lichaamsbeweging die Marcel consequent heeft, is met z’n rechterduim op de afstandsbediening (gaan we weer ;-)) om tijdens de reclames van net te kunnen wisselen bij het autoracen! Zodra die racemonsters van de formule 1 of de A1GP staan te brullen aan de start, heeft Marcel z’n stekje gevonden op de bank………..biertje en een bakje nootjes (cashew) bij de hand en verder is hij niet meer aanspreekbaar…….
Een jaartje terug kwam hij met het idee om een DVD-recorder aan te schaffen (je-weet-wel-lijstje), met als excuus de ‘niet-zo-gezellige zondagen’ waarop hij dan mooi de races kan opnemen en wij toch wat leuks zouden kunnen gaan doen! Beter argument had’ie niet kunnen bedenken!!!!
Ding aangeschaft……….mooi ding……..niks mis mee……….doet ‘t goed……..wordt gebruikt…………MAAR ALLEEN NIET OM DE RACES OP TE NEMEN !!!!! Het sfeertje om het ‘live’ te kunnen zien, gaat toch boven het ‘s-avonds kijken vanaf de recorder………zucht!
Denk dat er maar 1 ding op zit Lien: “Wen d’r maar aan!”