Lien Poetsdrift

Nestdrang?
Het huishouden runnen met 2 kleine kinderen die je echt geen seconde met z’n tweetjes alleen kunt laten, valt me soms best zwaar………ik vind het dan ook ongelofelijk dat er echt van die oermoeders bestaan bij wie zo’n huishouden op rolletjes loopt.
Ik hoor niet bij dat ras! En ik kan niet zeggen dat ik het niet van thuis heb meegekregen want m’n moeder is wel zo’n supermens…..die gen zijn ze alleen bij mij vergeten te plaatsen!
Eigenlijk wil ik ook wel zo’n opgeruimd, glimmend, gepoetst huis waarvan de ramen glashelder zijn zonder vette vingertjes enz.
Huur dan hulp in……zul je zeggen! Het ergste is……..die hulp heb ik al!!!!!! Een hele lieve vrouw komt 1 ochtend in de 2 weken bij mij poetsen. Maar zeg nou eerlijk………dat is gewoon nog niet genoeg! Maar zelfs al zou ze iedere week komen dan nog blijft er een hoop over om zelf tussendoor te moeten regelen/doen.
En om eerlijk te zijn als ik dan door de bomen het bos niet meer zie, dan laat ik helemaal alles versloffen en word ik erg onverschillig!
Echt met zo’n idee van “het is nou toch al een puinhoop……..BOEIEN”………….Ken je dat????? Vast niet……… 🙁
En dan wanneer het echt niet langer kan, dan breekt gelukkig die maandelijkse periode weer aan (ik hoef jullie vast niet uit te leggen welke periode ik bedoel………chocolade-infuus, wisselend humeur, prikkelbaar….enz. enz.) met de bijbehorende nestdrang!!!
Ik kan je verzekeren dat gedurende zo’n dag (helaas duurt dat bij mij maar 1 dag) je mij beter niet kunt storen, want dan gaat Lientje als een wervelwind door het huis sjeesen met stofzuiger, stofdoeken, emmer sop en dweil om dan vervolgens het idee te hebben dat het er weer weken tegen kan (niets is minder waar helaas)………
Nee………wat dat betreft zullen ze mij niet snel de nickname “Lien poets” geven!
Dus luitjes ik zeg: “Lien is er niet goed in en wen d’r maar aan!” 🙂

7 replies on “Lien Poetsdrift”

Sorry Reneeke……….mar denk ut nie 🙂
Eerlijkgezegd kan ik die 3 kids ook niet missen, dus vooruit dan mar………

zit het probleem nu in die twee schattige kinderen of die vreselijke vent van je ( sorry Marcel – beetje vriendjes worden met Lien 😉

Comments are closed.