Lien & Prison Break

Ik wist het…..ik had er nooit aan moeten beginnen! Maar ja, wat moet je als fanatieke “Lotte-fan” als de serie “Lotte” ineens is afgelopen. Dan val je dus in een gat…..in een diep donker gat. Niks meer op TV, niks meer om te volgen, niks geen even-niks-aan-m’n-hoofd-momentjes. Man kwam met het ‘briljante’ idee om de 1e DVD van Prison Break (een serie die op TV te volgen is geweest) op te zetten. En ja hoor, WE zijn verslaafd! Iedere avond als de kindjes inmiddels lekker op één oor liggen, dan zitten wij weer een paar afleveringen van Prison Break te kijken. En het is zó spannend. En die Michael Scofield is zó’n lekker ding. En het is zó spannend! En dan is het vervolgens wéér te laat en de volgende ochtend wéér te moe. En had ik al verteld dat die Michael Scofield zo’n lekker ding is?? 😉

6 replies on “Lien & Prison Break”

Om te kijken hoe Michael eruit ziet natuurlijk….zodat jij ook naar de sportschool kan om zo’n lichaam te kweken! Of niet dan??

Nou…dat scheelt wel een hoop spanning! Maar ik hou van ‘happy ends’ en aangezien ik het vermoeden heb dat dat met deze serie niet het geval is……verklap dan maar niks! En ja….ik zou al gelukkig zijn met de helft van de ‘looks’ van Sarah…..

Comments are closed.