Zwemles

Sja, je kunt maar niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de volgende vakantie! 🙂 Net voor de wintersport heb ik Senna ingeschreven voor zwemles, wachttijd 3 tot 6 mnd. Wel bij een privé-zwemschool welteverstaan, want bij de gemeentelijke zwembaden is de wachttijd gewoon 1 jaar. En aangezien ons waterratje absoluut geen watervrees heeft en het liefst de hele dag in het diepe zwembad rond-dabbert, wilden we graag dat ze zo snel mogelijk terecht kon. Zo gezegd, zo gedaan…..gebeld, ingeschreven, inschrijfgeld overgemaakt en nu maar wachten op een oproep! En wat denk je? Hebben ze tijdens onze wintersport-vakantie al gebeld dat ze 3 februari al kan beginnen! Ze hebben wel 2x ingesproken of ik ze z.s.m. wilde terugbellen, maar ja……ik heb de berichtjes pas zaterdag-avond afgeluisterd. Dom, dom, dom…..dat ik niet m’n GSM-nr. heb opgegeven in plaats van ons thuis-nr. Al kon ik natuurlijk ook niet voorzien dat ze 1 week later al contact op zouden nemen. Deze ochtend probeer ik al de hele tijd te bellen……helaas…..gesloten! Nu maar hopen dat haar plaatsje nog beschikbaar is voor aanstaande zaterdag! Wauw……helemaal super als ze al zou kunnen beginnen!!!

9 replies on “Zwemles”

Goed! De 1e les was een beetje verkennen in het bubbelbad en van de glijbaan….maar de 2e les werd het meteen serieus aangepakt…..kurkjes om, bandjes om enneh….huppakee in het diepe!!! Proberen zelf naar de kant te zwemmen en drijven…niks spelen dus…het échte werk….;-)

Nee….daar is zeker niks mis mee….ze is er ook heilig van overtuigd dat de boze wolf uit de Efteling bij ons op visite kan komen…..ook zo iets!!!

“SOS…ik mis je”…. Vreselijk gewoon….dat ik ze ook nog allemaal kan meezingen!!!! “Mama? Dat visje zingt ‘toe help me’ omdat ze anders door een haai wordt opgegeten he?!” Krijg ik tijdens dit liedje steeds te horen! Nou ja zeg…….hoe komt ze erop???

Comments are closed.