Sneeuw in Saas-Fee

Sja….je moet het maar hard roepen he?! Dat er wel wat meer sneeuw mocht liggen! We worden gelijk op onze wenken bediend……zo’n halve meter sneeuw is er gisteren gevallen. En mooi dat het hier nu is!!!! Ik vond het al een prachtig dorp en een prachtige omgeving, maar nu het allemaal wit is, is het nog 10x zo mooi…. De pistes zijn echt super en vandaag heb ik voor het eerst spierpijn van het skiën! Heb me dus écht moeten inspannen om de pistes een beetje goed af te komen….zoveel sneeuw lag er! Heerlijk gevoel trouwens… :-). Wel nog even 2 sneeuwbrillen moeten aanschaffen…..eigenlijk stond dat al enkele jaren op de planning, maar het was steeds niet nodig. Skiën is dus geen probleem meer, alle pistes liggen er prachtig bij en hoe we zaterdag naar huis komen, moeten we dan maar weer zien. Ze geven trouwens voor vrijdagnacht -34 graden aan hier!! Ben benieuwd of die gare Laaiguna wel wil starten zaterdagochtend ;-). Senna ging trouwens vandaag ook al aardig goed de kids-oefen-piste af. Wat ‘im flug’oftewel in ‘pizza-punt’??? Gewoon volgas naar beneden, da’s pas kicken!! Jullie lezen het al…..alles prima hier….veel lol, veel eten, veel drinken en vooral véééééél sneeuw!!!

SAAS_P0077.JPG

12 replies on “Sneeuw in Saas-Fee”

P.S. het vorige tijdstip had te maken met de “familielunch” (dus lekker kliederen met de kids).

Neuh…wij eten ons bord leeg….Ben je hem niet gewoon aan het vetmesten en had tie dus nog honger?
P.S. De vorige Boy sprong regelmatig in de droger, die kwam er altijd heel opgefluft uit.

O ja vraagje tussendoor.
De kat sprong zojuist in de afwasmaschine, ik neem aan dat jullie hem dat hebben geleerd, en dat het dus zijn weekelijkse “beurt” is. Maar hoe warm en op welk programma zetten jullie de afwasser en kan het kwaad dat er ook nog servies in staat ? Lijkt mij niet zo fris met al die haren of word dat weggespoeld ?

Moet jij op dit tijdstip niet gewoon op de piste zijn, of in het ergste geval de apres-piste.

Patrick ( heeft geen vertrouwen in mensen die citrix meuk vertrouwen 😉 ) Versteeg

Zeg, zeg, zeg…..ik heb al bewezen dat ik 80km kan lopen he?! Dusseh…..dagen jullie me uit? Bovendien Mars…dan zul je wel enkele dagen alleen voor onze ‘boefjes’ moeten zorgen, dus niks weer lekker werken, maar oppassen!!!!

Volgens mij heb je gelijk….is trouwens net zo ver hoor!!!
Of misschien wil ze een andere auto (i.e. Vito)?
P.S. Volgens mij gaan we NU bellen….

Comments are closed.