Groeten uit Saas-Fee

Goed aangekomen, heerlijk gesettled, geskied en gegeten tot nu toe! Het is hier goed toeven….er mag alleen wat meer sneeuw liggen! Al hebben we niet te klagen hoor, zeker niet in vergelijking met andere plaatsen. We hebben echt een schitterend chalet, zo’n mooie accommodatie hebben we nog niet eerder gehad…..heel ruim, heel schoon en prima bedden! Wat wil een mens nog meer….bovendien is de keuken nog beter uitgerust als thuis….al is daar niet zo veel voor nodig met zo’n keukenprinses als ik ;-)….ahum….niet dus! Senna heeft haar 1e ski-les gehad deze ochtend. Privé-les van een zeer mooie nederlands-talige ski-lerares. De opa’s hebben meteen ook maar een uurtje ingepland ;-). Ze vond het superleuk en ze deed het ook helemaal niet slecht voor de 1e keer. Natuurlijk is een uurtje lang genoeg voor ons stuiterballetje, want veel langer kon haar concentratie-vermogen het nog niet aan. Maar een zeer goed begin van onze vakantie dus. De sneeuw is op 2500 m. echt super! We hebben al een paar hele mooie afdalingen gemaakt. Voor morgen is alleen heel veel sneeuw voorspeld, dus het blijft even afwachten of we dan naar boven kunnen……we will see! Jens vindt het ronddabberen in de sneeuw fantastisch en riep de hele tijd: “Nenna kiën….Nenna kiën!”. 🙂 Hopelijk heeft onze oppas P. uit V. het ook prima naar z’n zin met ons derde kind en wordt hij niet te veel uit z’n slaap gehaald als t’ie weer z’n dolle 5 minuten heeft (de kat bedoel ik!). Enneh P. we zijn je niet vergeten hoor, we gaan je echt nog bellen! Zo nu weer lang genoeg illegaal op iemands niet-beveiligde netwerk gelogd…..

Wij gaan verder met vakantie-vieren (zijn we trouwens best goed in :-))…..

Ons vakantiehuisje

5 replies on “Groeten uit Saas-Fee”

Ja de polis is al gevonden. Ik had toch door gegeven dat ik alle kasten zou doorspitten. Hij lag in die ene kast met al die “rare spulletjes”.

Je kan veul van Lien zeggen de Kock….maar niet dat ze snurkt!! No way…..ik klets in m’n slaap, ik zucht in m’n slaap en ik draai nogal es, maar snurken….neeeeeeee….dat laat ik aan de profs in huis over! 😉

By-the-way….we zijn goed verzekerd….als ik nou ook de polis nog ergens kan vinden….

Jaha, er snurken er nogal wat…..Senna, Jens, Lien soms…Maareuh…ziek? Toch niet van die overjarige spullen uit de koelkast & vriezer?
Lien, hoe staan we met de no-claim van onze verzekering?

Meneer P uit V is al vanaf zaterdag ziek “thuis”.
Dus quality-time genoeg voor de je weet wel kat.
We vermaken ons best 😉 En na een dagje met mij binnenshuis zijn die dolle 5 min. zo over (of blijft het gewoon 24/24 doorgaan) Slapen gaat fantastisch met zo’n bewaker aan je benen, maar hij snurkt wel ;-( (doen ze dat allemaal in huize broeks?) Vandaag (donderdag) voel ik me eindelijk weer beter sinds dat ik hier aan gekomen ben.
Dus geen zorgen over je lieveling, met mij gaat het goed.
Nou veel plezier en sneeuw.
Enne wanneer word er gebeld ?

Comments are closed.