Meneertje Wind

So hey…..dat was me even een windje gisteren. Gelukkig geen ongelukken met één van ons gebeurd, maar het was soms toch aardig beangstigend. De boom van de buren is geknakt en ligt nu half in onze voortuin! Die had natuurlijk ook veel grotere schade kunnen veroorzaken, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Vandaag de hele teringzooi wat opgeruimd…..tenminste……op de oprit en bij de voordeur. De achtertuin komt weer wel na de vakantie! Sja…..je moet prioriteiten stellen zo net voor vertrek….. Nu nog de laatste dingetjes uit de droger vissen en inpakken en dan hou ik het mooi even voor gezien. Dat meneertje Wind maar hier blijft en niet meeverhuist naar Zwitserland, want op een sneeuwstorm zit ik nou écht niet te wachten ;-).

Dáááááááág allemaal tot binnenkort!

3 replies on “Meneertje Wind”

En ik maar klagen over files!!! Gelukkig nog nooit moeite gehad met thuiskomen….. Maar gelukkig is het bijna 1 februari :-)….
Tot snel….

deze gestrande reiziger (gisteren 5 uur vast in Zwolle maar gelukkig een broer in Bussloo) wenst jullie heel veel plezier…. maar dat gaat vast wel lukken!!

Comments are closed.