Lien’s poetsdrift….

…..is ver te zoeken deze week! “Nou en…” zul je wel denken, “het is toch vakantie?”. Jaha dat is ook zo, maar met iedereen al meerdere dagen thuis, zal toch het één en ander even opgefrist moeten worden…..de WC om maar even een voorbeeld te noemen. Dus met een diepe zucht wilde ik net gaan beginnen, toen ik m’n laptop weer op tafel zag liggen. “Ach….eerst even m’n mail en m’n log checken”, was weer mijn onder-het-poetsen-uitkomende gedachte! Et voilá…..hier zit ik dan…….eerst weer een stukje te loggen om het échte werk weer even uit te stellen. Wat een opluchting dat vanaf volgende week de werkster weer iedere week komt! Een heerlijke gedachte!!! Maar goed, daar schiet ik dus vandaag weinig mee op. Ik zal toch echt zometeen een emmertje met sop moeten maken! Denk nu niet dat ik gelijk het hele huis op z’n kop ga zetten…….daar zijn de kindjes al veelste goed in ;-)! Op naar het kleinste hokje in huis dan maar……..

Gegroet, Lien Poets (ehh….niet dus)

2 replies on “Lien’s poetsdrift….”

:-)….sterkte dan maar op kantoor! Het zal er idd wel rustig zijn (wat ook zo z’n voordelen heeft). Ik wens jullie in Almelo ook een hele fijne jaarwisseling….kijk uit met vuurwerk…..

Je leuk opgeschreven verhalen helpen me door de eenzame laatste dagen van 2006!! Helemaal alleen op kantoor dus die logjes van jou zijn een welkome afleiding!

Een hele fijne jaarwisseling!

Comments are closed.