Ochtendhumeurtje!

So hey………dat manneke van ons kan d’r wat van! Zodra hij ‘s-ochtends jammerend wakker wordt, weten we eigenlijk al hoe laat het is! In sommige gevallen lukt het hem om nog even in slaap te vallen en dan kan het humeur in 1x weer zijn veranderd, maar helaas……..deze ochtend was dat niet het geval! Meneer was om 05h45 wakker en dat bleef zo! Natuurlijk ís hij nog steeds wat verkouden en ís dat niet fijn, maar om nou meteen zo chagerijnig te zijn……da’s ook lichtelijk overdreven. Marcel kreeg hem in 1e instantie nog wel iets rustiger, maar aangezien man-lief heel vroeg de deur uit moest om vervolgens weer een paar daagjes weg te blijven, zat Lien er iets later zelf en alleen mee. Na wat aanmodderen en zelf nog snel een douche te hebben meegepikt, heb ik hem toch aangekleed gekregen. En denk nou niet dat dat makkelijk is als meneer er geen zin in heeft. Hij is al zo sterk en als het hem niet zint, dan gooit hij met alles wat er in de buurt ligt. Ik weet het niet hoor…………maar eh………..volgens mij is het een ‘echte Kockie’ en alle insiders weten wel wat ik daarmee bedoel! 🙂 Er zit dan ook niks anders op dan consequent te blijven en hem zeker niet z’n zin te geven…..anders kan moeders over een tijdje wel op het dak gaan zitten.

Gelukkig gaat het niet iedere ochtend zo! Meestal is het gewoon heel gezellig als iedereen weer wakker is. Meteen al het geklets om je oren en kindjes die heel blij zijn als je ze weer uit bed haalt. Senna kwam deze ochtend naar beneden met de opmerking: “knap he mam……..ik heb heel de nacht goed geslapen……..nou ben jij zeker wel trots op mij?”. She made my day!!!!!!

 

8 replies on “Ochtendhumeurtje!”

Iris is absoluut een bandiet met een grote B! Lekker bijdehand en vooral de fase waarom, waarom, waarom… soms heb ik geen antwoorden meer 😉 Weblog bestaat nog wel maar moet ik nodig eens mee aan de gang… maar je kent ‘t vast wel, druk druk druk 🙂 Ik zal binnenkort een foto mailen!

Dat het een lief kereltje is?!?! 😉
Enneh……soms een beetje ondeugend, eigenwijs, drammerig, luiddruchtig, opstandig & “achter-het-behang-plakkerig”….
Maar desalnietemin onmisbaar!!!!!

Comments are closed.