STEMMEN!!!!

Lien heeft gestemd!

En ik hoop dat er nog vele van jullie volgen. Want klagen is heel gemakkelijk……..maar dan moet je er ook wat aan proberen te doen als je de kans krijgt. Tenminste dat is mijn mening. En het kost werkelijk geen moeite. Ik ben vanochtend tussen het Kinderdagverblijf en School even snel langs het stemburo gereden. Kon meteen doorlopen en klaar is Lien….

Gisteravond hebben we nog naar het debat op TV zitten kijken. Links ging gezamenlijk in de aanval, wat wel mooi was om te zien. Marijnissen is echt een top-kerel maar z’n plannen met de uitkeringen vind ik niks. Wat dat betreft ben ik het wel met Rutte eens. Je moet het voor de mensen wel aantrekkelijk maken om te gaan werken. Zodra je de uitkeringen bijna net zo hoog maakt als het minimum loon, tja……..dan wordt juist het thuiszitten aantrekkelijk gemaakt. Natuurlijk vind ik het belachelijk dat er in dit land mensen in armoede leven en natuurlijk ben ik het helemaal eens met Marijnissen dat het gewoonweg NIET kan dat er zoveel kinderen in armoede opgroeien in ons land. Daar moeten we ook echt iets aan doen. Verder ‘petje-af’ voor Femke Halsema, die daar toch maar als enige vrouw haar ‘mannetje’ staat. Ik vind dat ze goed gedebateerd heeft, al ben ik geen groen-links-stemmer. Maar op bepaalde gebieden heeft ze zeker een punt!! Bos vond ik persoonlijk ‘de zwakste schakel’…..al heeft’ie wel een leuk koppie! 🙂

Laten we hopen dat we alle positieve punten van alle partijen kunnen realiseren……dat zou pas mooi zijn……..lang leve Uthopia.