Droger kapot!!

Leuk nieuw Sinterklaaskado!!

Bij wasserette ‘Lien & Co.’ was het gisteren ff schrikken. Huppakkée wasje erin, wasje eruit, wasje in de droger, programma kiezen en aanzetten die hap! Ehh……niks, geen lampjes, geen herrie (dat deed’ie nl. al wel een tijdje: herrie maken)…….niks, nada, noppes! KAPOT dus! “Ehm…Mars, de droger doet niks” roep ik vervolgens. “Oh, ik kom wel even kijken”, was z’n reactie. “Nee, hij doet inderdaad niks………..is de stroom er niet af?” was z’n vraag. Ik mag dan van origine wel donkerblond zijn, maar ik had natuurlijk al lang gecheckt of de stekker erin zat en of de andere apparaten in de bijkeuken het wel deden. Conclusie: hij is écht kapot!

Buiten het feit dat er nu weer een nieuwe moet worden aangeschaft en dat dat weer de nodige Eurootjes gaat kosten, is het onhandig…..héééél onhandig! ‘Lien & Co.’ kan niet zonder droger en zeker niet nu, nu het koud en nat is buiten…… ‘Lien & Co.’………..met een klein kereltje dat snot-verkouden is en van wie het bed iedere ochtend helemaal moet worden verschoond én met een kleuter die iedere dag lekker vies uit school komt. Ik kom nu gewoon waslijnen te kort. Dus…..er is maar één oplossing. Er moet een nieuwe komen en wel zo snel mogelijk! Type hebben we gisteren op internet al uitgezocht en nu maar hopen dat ze hem op voorraad hebben.

Wel weer een voordeel dat ik nu weer een veel nieuwere krijg met allerlei handige extra opties en er staat ‘Miele’ op, dus ik snap straks feilloos hoe het werkt 😉