Sinterklaas

Is weer in het land!

Geweldig voor al die kleine spruiten en eerlijkheidshalve vind ik het zelf ook geen onaangename tijd. Lekker vroeg donker, lekker in m’n kamelen-smoking op de bank, kaarsjes aan, tekening gemaakt, schoen gezet en maar liedjes zingen samen met Senna…… Gistermiddag zijn we natuurlijk de goede Sint gaan verwelkomen hier in ons dorp. Er werd een hele act opgevoerd op het dorpsplein met pieten die nodig naar de wc moesten. Vervolgens zat er ééntje op de pot en vielen de wanden van de Dixi om en bleek er ook nog lijm aan de bril te zitten, zodat deze Piet met pot en al werd weggetakeld. Geweldig gedaan en het had zeker de nodige indruk op dochter-lief gemaakt. De hele verdere middag heb ik moeten aanhoren hoe erg het voor die Piet was en dat ze hem mooi te pakken hadden. Toen ik uiteindelijk had beloofd dat we een bakje met lijm-oplosmiddel bij de schoen zouden zetten, was het OK. 🙂

Zo gezegd, zo gedaan en uiteindelijk ging ze toch met een gerust hart slapen in volle verwachting van wat er vandaag in haar en haar broertjes schoen zou zitten. Ik moet toegeven dat het prachtig is, zolang ze het ‘grote geheim’ achter Sinterklaas nog niet hebben ontdekt. Hopelijk duurt dat nog een heel aantal jaartjes! Senna heeft een leuke pop gekregen en Jens een vrachtauto…….helemaal happy allebei! Prachtig….die gezichtjes!

En mama??? Nou die heeft een nieuwe weblog gekregen van de goede Sint! 🙂 Mooi ist’ie he?! Mijn eigen privé Sint heeft er heel wat uurtjes in moeten steken, maar het is zeer geslaagd…… Computer-Sint…..lof yoes!

2 replies on “Sinterklaas”

Comments are closed.