Marco!!!

Was gaaf!!!
Echt een top-concert. Het geluid in het Gelredome is supergoed, echt een aanrader voor alle artiesten om hun concerten daar te geven. Geen enkele andere grote locatie (behalve het Voorst National in België) kan tippen aan deze hal. Bovendien heeft Marco er weer een show van gemaakt die nauwelijks door een andere Nederlandse artiest te evenaren is. En zoals al eerder vermeld…….wat een zanger……wat een artiest……..wat een entertainer……..en last-but-not-least…….wat een charisma! Geweldig hoe hij het publiek bespeeld, geweldig hoe zijn concert is opgezet…..echt super. In het voorprogramma zat Ilse de Lange en tijdens zijn concert kregen we nog een optreden van Lucie Silvas en Ali B… We stonden redelijk dichtbij het podium en hebben hem goed kunnen zien. Het was echter zo warm, dat we uiteindelijk toch iets zijn afgezakt (jawel naar de stek die de mannen het meest prefereerden) naar de bar, zodat we wat meer lucht kregen en daarvandaan was het nog goed te zien en te volgen. Bij aankomst in Arnhem hebben we meteen de auto geparkeerd bij het Gelredome, wat goed te doen was, en daarna zijn we per bus naar het centrum afgezakt. Echt heel Arnhem was rood…….alleen dat was al kei-mooi om te zien! Sommige mensen waren echt creatief en hadden op hun rode shirt bedrukkingen laten zetten zoals: “Ik kom voor Leontien!” en “Marco, ik háát rood!” 🙂
Vanaf een terrasje in de stad hebben we dus lekker zitten ‘aapjes kijken’! Wat Lien ook weer heeft ontdekt is dat Arnhem een heel gezellige stad is om ook een keertje te gaan shoppen……oeps!
Zo en nu is het tijd om me klaar te stomen voor het volgende feestje! Een reünie van alle (oud-)leden van wielerclub Presto! Geloof het of niet…….Lien heeft vroeger in haar jeugd gewielrend! Tot ongeveer m’n 16e deed ik mee bij de jeugd aan alle wielerwedstrijden. Echter daarna begon het ‘echte’ werk en werd het dus kiezen-of-delen. Sporten: goed eten, vroeg naar bed en NIET stappen of niet sporten: meer vrije tijd, lekker op stap, lekker op z’n tijd een frietje eten. Die keuze was voor mij als 16-jarige niet zo moeilijk…………met als gevolg dat Lien geen “Leontien van Moorsel” is geworden!!!
Voor iedereen die vandaag of morgen nog naar het concert van Marco gaat…………….HAVE FUN!!!!!