Aeroccino

Yes………ik wil ‘m, ik wil ‘m, ik wil ‘m!!!!
De Aeroccino!!! En natuurlijk vragen jullie je af, waar ik het nou in hemelsnaam weer over heb. Wat er nu weer bovenaan Lien’s Lijst staat. Want ja……zoals jullie al weten……het werkt hier met lijstjes. Het hele jaar door hebben we verlanglijstjes, of Sinterklaas nou in het land is of niet! 🙂
Maar het scheelt……..dit dingetje kost slechts 65 euro. Nou ja, slechts…….?!?!
In ieder geval, het is……….een melkopschuimapparaatje van Nespresso. Iets nieuws, iets hééééél erg handigs, iets supernoodzakelijks, iets wat iedere koffie-drinkende-vrouw in haar keuken wil hebben. Echt waar, Lien heeft de demo even bekeken en het werkt supergemakkelijk. Nu zit er ook zo’n opschuimtuitje aan m’n Nespresso-machine, maar dat werkt echt niet zo handig hoor. Nee, dit apparaatje hoef je alleen maar aan te zetten met 1 druk op de knop. Stekker in het stopcontact, melk in het apparaatje en op start drukken. Nou dat kan toch iedere ‘niet-van-electronica-verstand-hebbende-vrouw’ voor mekaar krijgen? Komop………als het lukt met alle apparaten waar Miele op staat, dan zal het ook wel met de Nespresso gadgets zo werken!!! Lien is om, mij hebben ze te pakken met hun mailing over dit nieuwe apparaatje! Lien wil er eentje! Bij de gedachte iedere ochtend de dag te beginnen met een lekkere cappuccino, een caffe latte of een macchiato………….hmmmmm………….weg ochtendhumeur!

Uncategorized

One thought on “Aeroccino

  1. Marcel

    We heben toch al op een opschuimtuitje in huis? Of liever gezegd, een opschuimtoeter! 😉

Comments are closed.